Bodrum Gündem

Bodrum’un Hayırseverleri

Bodrum’un Hayırseverleri
24.02.2015
0
A+
A-

bodrumda_hayırseverler_anılarla_bodrum_sohbetleri_1950

Bodrum Belediyesi Kent Konseyi Sözlü Tarih Çalışmaları ‘’Anılarla Bodrum Sohbetleri ‘’ gönüllü çalışma gurubunun Şubat ayı programı 25 Şubat Çarşamba günü saat 14:00’de, Hakan Aykan Kültür Ve Sanat Merkezi-Trafoda gerçekleştirilecek.

Tadalafil without prescription Bodrum Gündem Haber

Bodrum un değerlerini korumak ve geleceğe aktarabilmek üzere başlatılan arşiv ve kayıt altına alma çalışmaları sürdürmeyi, Bodrumu Bodrum Yapan Değerlere karşı, bir görev ve sorumluluk olarak gören Sözlü Tarih Çalışma Grubu’nun Şubat ayı programında Bodrum’un hayırseverleri konuk edilecek.

Sözlü Tarih Çalışma Grubu’nun Şubat ayı programında kendi emeğinden, ekmeğinden ayırarak Bodrum’a ve geleceğe eser bırakan gönlü yüce hayırseverler ile sohbet edilecek. Bodrumlu hayırseverler ile yapılan sohbetler sesleriyle, görüntüleriyle kayıt altına alacak ve alınan tüm kayıtlar “Bodrum Kent Müzesinde” yerini bulacak.

“Bodrum’da Hayırseverler” konulu “Anılarla Bodrum Sohbetleri” 25 Şubat Çarşamba günü saat 14:00’de, Hakan Aykan Kültür Ve Sanat Merkezi-Trafoda yapılacak.

Gastrointestinal BODRUMLU_HAYIRSEVERLER_ANILARLA_BODRUM buy Cialis super active online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.