Bodrum Gündem

Çağdaş Bodrum Altyapı Öğrencileri A takımı ile tanıştı

Çağdaş Bodrum Altyapı Öğrencileri A takımı ile tanıştı

Çağdaş Bodrum Spor, altyapı seçmelerini tamamlayarak oluşturduğu altyapı basketbol eğitimleri kapsamında antrenmanlarına başladı.

Bodrum Gündem Haber

Antrenmanların haricinde A takımı antrenmanlarını da izleyerek profesyonel oyuncuları örnek alan altyapı öğrencileri, geçtiğimiz gün Bitez’deki Bodrum Spor Salonu’nda antrenmanı izlerken, Çağdaş Bodrum Spor’un A takımı ile tanışma fırsatı yakaladılar.

A Takımı oyuncularıyla birlikte olmanın genç oyuncuların gelişimine ve takımı sahiplenmesine büyük etkisi olduğunu dile getiren Çağdaş Bodrum Spor Altyapı Koordinatörü Onur Aksoy, konuyla ilgili şunları söyledi; “Genç oyuncularımızın özellikle altyapı sürecinde profesyonel sporcu ağabeyleriyle sürekli iletişim halinde olmaları, onlara gözleriyle görüp, dokunabildikleri canlı bir hedef sunuyor. Genç sporcular deneyimli ve kariyerinde zirve yapmış her bir oyuncuyu kendi hayatlarında giyiminden beslenmesine, disiplininden oyun tarzına kadar uyarlayıp, hedefleri haline getirmelerini sağlıyor.

Çağdaş Bodrum Spor Altyapı Oyuncularının deneyimli oyuncularla sık sık bir araya gelme şansları var. Bodrum’da oynanan her maçta aileleriyle birlikte maçı izleyip A takımına destek olurken, aynı zamanda gözlem yaparak iyi birer basketbolcu olma yolunda önemli bir deneyim kazanıyorlar.

O nedenle de özenle seçtiğimiz şu anda 49 altyapı oyuncumuzun hepsinin A takımından birer idolü var. Bugün onları A Takımıyla bir araya getirmemizin yarattığı sinerji ise paha biçilmez.”

Geleceğin yıldız oyuncu adaylarına kendi yaşantılardan kesitler de anlatan A takımı oyuncuları, genç basketbol oyuncularına tavsiyelerde bulundular. Çağdaş Bodrum Spor Altyapı oyuncuları da Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonu 5. hafta maçında kendi evinde OGM Ormanspor takımı ile karşılaşacak olan ağabeylerini aileleriyle birlikte maça gelerek destekleyeceklerini belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.