Bodrum Gündem

Deva Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanları Ankara’da Bir Araya Geldi

Deva Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanları Ankara’da Bir Araya Geldi
05.11.2022
0
A+
A-

Deva Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığı Türkiye geneli il başkanları toplantısı Genel Başkan yardımcısı ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar başkanlığında bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Deva Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığı Türkiye geneli il başkanları toplantısı Genel Başkan yardımcısı ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar başkanlığında bir araya geldi.

Muğla Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığını Ferda Baykan’ı vekâleten Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan temsil etti.

Deva Partisi Çoğulcu Demokrasiyi Ekibi İle De Gösterdi

DEVA Partisi Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan toplantı ile ilgili şunları söyledi :

‘’Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığının gerçekleştirmiş olduğu Eğitim toplantısı gerçekten çok verimli geçti. 81 ilde görev yapan tüm kurumsal iletişim başkanları bir araya geldiğimiz de aslında nasıl geniş bir yelpazede, her görüşten, her kesimden arkadaşlarımızın bir araya geldiğini gördük.

Bir eğitimden çok interaktif, katılımcı bir gelişim süreci yaşadık, her görüşün ifade edilebildiği çoğulcu demokrasinin de genel merkezde nasıl işlediğine, Bir bireyin kendini özgürce ifade etmesinin DEVA partisinde hayat bulduğu gördük.’’

İktidar Tanıtıma Sınırsız Para Ayırdı! Ama Gerçekleri Gizlemeye Yetmez!

Eğitime katılan genel başkanımız Ali Babacan İktidarın tanıtım için ayırdığı sınırsız bir bütçe var bunu biliyoruz. Ama ellerinde iktidarı savunacak malzeme yok, vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlar ortada Ekonomi ortada, Adalet Ortada, Eşitsizlik ortada ne kadar harcarlarsa harcasınlar vatandaşın yaşadığı bu gerçekleri değiştiremez. Bir anne çocuğunu beslemediğini, esnaf giderlerinin azaltamayacağını, şoför esnafının mazotunun ucuzlamayacağını görüyor ve ilk seçimde iktidara verdiği süreyi sonlandıracaktır ‘’ dedi.

Eylem Planlarımızı İyi Anlatmamız Gerekiyor

Ali Babacan  eylem planlarının önemine dikkat çekerek ‘’  Eylem planlarımız toplumun her kesimiyle STK, Akademi, İş dünyası ve Türkiye’nin her kesimiyle bir araya gelinerek oluşturulmuş, iktidara geldiğimizde 30-60-90 günde yapacağımız eylemleri anlatıyor. Biz DEVA Partisi olarak ‘Bin Bilsek te, Bir Bilene danışarak’  hazırladık. Her kesime yönelik bir eylem planımız mevcut vatandaşlarımızla bu eylem planlarını etkin olarak buluşturmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi ulusal medyada ambargo devam ediyor, sansür yasası da gazeteci ve sosyal medya paylaşımcılarına baskı olarak geldi. Buda demek oluyor ki alternatif medya araçlarını çok etkin kullanmak gerekiyor hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’  dedi.

Aynı Şeyleri Yaparak Ayrı Yerlere Varamayız

Toplantıyı düzenleyen Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar ekibini tanıtarak toplantı ile ilgili şunları söyledi :

‘’Yaptığımız görev bir ekip işi eğer başarılı olmak istiyorsak ilk önce birbirimizi tanıyacağız, neler yapabileceğimizi birlikte göreceğiz, DEVA Partisi olarak Liyakatli, ne yapmak istediği bilen ve bunu tüm Türkiye ile eylem planları ile paylaşan bir yapımız var. Bundan dolayı vatandaşlarımız ile tüm mecraları, alternatif buluşmaları değerlendirip çalışmamızı bu ekiple ve  teşkilatlarımız ile yapacağız.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar ‘’ Kurulduğumuzda bugüne çok yol aldık, seçim hızla yaklaşıyor biz çoğulcu demokrasiye inancımızla politikalarımızı bir kişiye daha fazla nasıl ulaştırırız ona odaklanalım’’ sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.