Bodrum Gündem

9 aylık Ergün bebeğe Aras’tan jeneratör desteği

Mumcularda yaşayan baba Alper Arslan, bronşit tedavisi gören 9 aylık oğlu Alper’e uzun saatler devam eden elektrik kesintisi nedeniyle buhar veremeyince yardımına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yetişti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

28 yaşındaki Bodrumspor Asi Tayfa taraftar gurubu üyesi Alper Arslan, Mumcular Mahallesindeki trafoda meydana gelen arıza sonrasında elektrik kesintisinin uzaması nedeniyle buhar verdiği çocuğunun tedavisini devam ettiremeyince sosyal medya hesabından oğlunun sağlık durumun kötüye gitmesi durumunda Aydem binasını ateşe vereceğini belirten bir paylaşımda bulunarak veryansın etti.

Alper Arslan sosyal medya hesabından “Ergün hasta hava vermem lazım akşamdan beri elektrik yok. Ergün daha kötü olursa, şayet hastaneye yatarsa Aydem binasını gece ateşe veririm yetkililere duyurulur”  yazdıktan sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras paylaşımın altına  “Alper, geçmiş olsun. Aydem’le görüşeceğim ama sana her ihtimale karşı bir jeneratör gönderiyorum. Bir sorun olursa ara lütfen” diyerek notun sonuna cep telefon numarasını ekledi.

Aynı gün evine jeneratör gönderilince 9 aylık Ergün’ün tedavisine devam eden baba Alper Arslan Ahmet Aras’ın gönderdiği jeneratörle bir fotoğraf paylaşarak “Ergün hasta, elimiz ayağımıza dolaştı zaten. Üstüne akşamdan beri elektrikler yok… Tam Aydem’e söverken belediye başkanımız Ahmet Aras abim tedavi sürecine destek oldu, jenaratör gönderdi. Zaten Ergün’ün ilk doğduğu günden itibaren hep yanımızdaydı… Ben de ölene dek senin yanındayım başkanım…

Bu resmi paylaşmamın nedeni reklam yapıyor, laf olsun diye yazıyor, telefonları açmaz, göndermez diye bana messengerden yazan andavallara gelsin…”  diyerek başkana teşekkür etti.

Eve gönderilen jeneratörden sonra buhar verilen Ergün bebeğin  sağlık durumu iyiye gidince baba Alpar Arslan “Genel durumumuz çok iyi hava buhar verirken resim attım 5 dakikada 10 kişi aradı sorunumuz yok.. resimden ne kadar keyifli olduğumuz belli oluyor soran yüzlerce kişiden Allah razı olsun …” paylaşımında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.