Bodrum Gündem

Kerem Cangır Delikanlılığa Adım Attı..

Bodrumun tanınmış ve köklü ailelerinden Dr.Kerim ve Nilgün Cangırın oğulları Kerem Cangırın sünnet düğününe yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Kerem Cangır Delikanlılığa Adım Attı..
05.09.2011
0
A+
A-

Kerem Cangır Delikanlılığa Adım Attı…


Bodrum’un tanınmış ve köklü ailelerinden Dr.Kerim  ve Nilgün Cangır’ın oğulları Kerem Cangır’ın sünnet düğününe yaklaşık bin 500 kişi katıldı.


Bodrum Gündem Haber


Kerem Cangır’ın sünnet düğünü Bodrum örf adetlerine ve kültürüne uygun olarak Sünnet Mevlüt’ü ile başladı. Mevlüt sonrasında şehir turu yapılarak düğün başladı. Manzara sitesi meydanda yapılan yerli Sünnet düğününe katılım oldukça yüksek oldu. Hazırlanan masalar yetmeyince yeniler getirtildi, yola kadar masalar dizildi.




 


Dr.Kerim ve Nilgün Cangır ile kızları Ayşegül Cangır’ın oldukça heyecanlı ve gururluydular. Aile misafirleri tek tek karşıladı. Düğüne Cangır sülalesinin mensupları, CHP Muğla Milletvekili Prof.Nurettin Demir, geçmiş dönem Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat, Bodrum Belediye Meclis üyeleri, Muğla İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar, CHP İl Yönetici Nesrin Özalın, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, CHP Belde Başkanları ve yöneticileri, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Bodrum Kalesi Müdürü Yaşar Yıldız, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cengizhan Sancar, Demokrat Parti İlçe Başkanı Nihal İmbat Güler, CHP eski ilçe başkanları, TRT′den Zeki Özkeskin, Çökertme Gazetesi sahipleri Miyase ve Serdar Karlıova, Bodrum İlan Gazetesi sahibi Yüksel Ünver, Arena Spor Dergisi Sahibi A.Kadir Sevindik, ile iş ve aile dostları katıldılar. Dr.Kerim Cangır’ın kimi vali, kimi işadamı olmuş Salihli yatılı okul arkadaşları da düğüne katılarak renk kattılar.


BABA OĞUL KERİMOĞLU OYNADILAR…

Düğünün yıldızı Kerem Cangır, Bodrum halk oyunlarını oynaması ile dikkatleri çekti. Baba oğul Kerimoğlu türküsü eşliğinde oynamaları davetliler tarafından alkışlandı. Amca Mehmet Cangır’ın “Keklik” oyununda da ilginç görüntülere sahne oldu.


MAHALLENİN GENÇLERİ ve CHP GENÇLERİ HİZMET İÇİN YARIŞTILAR…

order misoprostol online

Düğün için Mumcular’dan, Pınarlıbelen’den gelen gençler, mahallenin gençleri ve CHP gençleri davetlilere hizmet için birbirleri ile yarışmaları övgü ile karşılandı. Bodrum geleneklerine ve kültüründe önemli yer tutan birlik beraberlik ve imece anlayışının bir örneği Kerem Cangır’ın Sünnet düğününde yaşandı.


TAKI TÖRENİNDE KUYRUK UZADIKÇA UZADI…


Bodrum geleneklerinde önemli yer tutan takı töreninde kuyruk neredeyse 50- 60 metreyi buldu. Yaklaşık 1.5 saat süren takı töreninde Kerem Cangır’ın kız kardeşi Ayşegül Cangır büyümüşte küçülmüş dedirtti. Genç bir kız edası ile verilen görevleri yerine getirdi.


ENDER ve SEVİNÇ KASAL TÜRKÜLERİ COŞTURDU…


Gecenin müziklerini davetliler için hazırlayan çift yerel türkülerle davetlileri coşturdular. Ender ve Sevinç Kasal çiftinin Zülfü Livaneli şarkılarını da söylediği düğünde davetliler hep bir ağızdan türkülere eşlik ettiler.  


Geç saatlere kadar süren düğün anı fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.



 

 
order Fluconazole

Bodrum Gündem Gazetesi olarak bizde, Kerem Cangır’ın delikanlılğa geçişini kutluyor, annesi Nilgün, Babası Dr.Kerim Cangır ve biricik kızkardeşi  Ayşegül ile mutlu ve aydınlık yarınlar diliyoruz.


buy Albendazole online

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.