Bodrum Gündem

Hastane yatak kapasitemiz 200’e çıktı bir de Anjiyo Merkezi ruhsatı verildi

Hastane yatak kapasitemiz 200’e çıktı bir de Anjiyo Merkezi ruhsatı verildi
08.11.2022
0
A+
A-

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Ak Parti Muğla milletvekili Yelda Erol Gökçan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrasında Bodrumlulara birden çok müjdeli haber ilettiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yapılan ziyarette yeni hizmete giren Bodrum Devlet Hastanesinin yatak kapasitesinin 150’den 200’e çıkartılması ve hastaneye Anjiyo Merkezi ruhsatı verilmesi kararı alındığı ifade edildi.

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada eski hastane binasının  Ağız ve Diş Sağlığı ünitesine çevrilmesine ve Mumcular’da bir hayırsever tarafından ayptırıan ASM’ye de yeni bir 112 istasyonu, 1 adet Ambulans, 6 adet Att ve 1 Uzman Hekim atanmasının  onaylandığını müjdeledi.

Osman Gökmen’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı “Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberliğinde, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile TBBM’deki görüşmemizde, dün hizmete başlayan Yeni Bodrum Devlet Hastanesi yatak kapasitemiz 150’den 200’e çıkartılmıştır. Ayrıca Anjiyo Merkezi ruhsatının verilmesi ve eski hastanenin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapılması hususunda ve Mumcular’a bir hayırseverimiz tarafından yapılmış olan ASM’ye yeni bir 112 istasyonu, 1 adet Ambulans, 6 adet Att ve 1 Uzman Hekim atanması bakanımız tarafından onaylanmıştır. Bodrum’umuza hayırlı uğurlu olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.