Bodrum Gündem

HOLLANDADAKİ TÜRK KÖKENLİ GOLDEN TOURS DA İFLAS ETTİ

Hollandada iflas eden tur operatörleri kervanına son olarak Türkiyeye turist gönderen Golden Tours da katıldı. Kendi internet sitesinden kamuoyuna iflasını bildiren Golden Tours, müşterilerini Hollanda Seyahat Sigorta Fonu SGRye yönlendirdi.

HOLLANDADAKİ TÜRK KÖKENLİ GOLDEN TOURS DA İFLAS ETTİ
11.07.2009
0
A+
A-

Türkiye′nin Avrupa′daki kaynak pazarlarında Holanda′da Türkiye′ye turist gönderen tur operatörlerinin iflas serisi devam ediyor.

Son olarak Hollanda’dan Türkiye’ye turist gönderen tur operatörlerinden turizmci Bülent Dur′a ait olan Golden Tours da iflas ettiğini açıkladı. Kendi internet sitesinden kamuoyuna iflasını bildiren Golden Tours, bilgi  için müşterilerini Hollanda Seyahat Sigorta Fonu SGR’ye yönlendirdi.

Hollanda Seyahat Sigorta Fonu SGR’den yapılan açıklamada da, Golden Tours’un iflas ettiği ve Golden Tours’tan 9 Temmuz’a kadar tatil rezervasyonu yaptıranların paralarının fon tarafından geri ödeneceği bildirildi. SGR açıklamasında halihazırda 1750 kişinin Golden Tours’tan tatil satın aldığı ve bunlardan 150’sinin ise Türkiye’de oldukları belirtildi.


Hollanda’da iflas eden Türk kökenli
ya da Türkiye spesiyalisti firmalar

cheap Colchicine
MaxiSun
İris
Speed
Quick
OFC
Star Travel
HTC Travel
Sultan Express
HollandFly Fluoxetine no prescription order Cytotec online
Sinan Reizen
Angel Tours
West  Travel
Zonplan
Sun Travel
Golden Tours


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.