Bodrum Gündem

Sevgiye engel yok

Sevgiye engel yok

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bitez Gülümser Mehmet Danacı Okulu Mehmet Efe Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, vakıf öğrencilerinin Gönüllü Dans Eğitmeni Hüseyin İbak ile hazırladıkları sirtaki gösterisi ile yer aldı.

Bodrum Gündem Haber
Toplumsal bilinç ve farkındalığı artırmak amacıyla bir araya gelinen organizasyona Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yönetim kurulu, gönüllüler, vakıf dostları, kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte Şehit Serkan Göker İlkokulu öğrencisi Yiğit Barış Üzüm İstiklal Marşı’nı işaret dili ile okudu.


Düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bodrum Belediyesi olarak bizler farkındalık açısından bugünün çok daha güzel etkinliklerle doldurulmasını istiyoruz. Buna yönelik de tüm engelli kardeşlerimiz ve kıymetli ailelerini bu akşam Müsgebi Düğün Salonunda düzenlediğimiz yemeğimize davet ediyoruz. Bodrum’daki kamu kurum ve kuruluşları, özel kuruluşlar, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfımız, Yahşi Özel Eğitim Uygulama Okulumuz, Bodrum Halk Eğitim Merkezimiz büyük bir gönüllülük prensibiyle ulaşabildikleri dezavantajlı gruplara hizmet etmeye çalışıyorlar. Fakat erişemediğimiz engelli kardeşlerimiz de var. Bununla ilgili çalışmalarımız da saha çözüm ekiplerimiz ile ev ev gezilerek gerekli tespitler yapılıyor. Ulaşamayan kardeşlerimiz de belediyemize başvursunlar, bizler her zaman gereken bütün desteği ve yardımı da yapacağız, yapmaya hazırız.”
Konuşmasının ardından öğrenciler dans, müzik ve ritim gösterileriyle misafirlere keyifli anlar yaşattılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.