Bodrum Gündem

Teniste Türkiye’nin en iyileri Bodrum’da belli oldu

Teniste Türkiye’nin en iyileri Bodrum’da belli oldu

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 3 kategoride düzenlenen 12-14-16 yaş en iyi 8 Masters Tenis Turnuvası, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde sona erdi.

Bodrum Gündem Haber

12, 14 ve 16 Yaş grubunda en iyilerin yarıştığı 28 Kasım-2 Aralık 2022 tarihleri arasında Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde organize edilen En İyi 8 Master Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. TTF 12 yaş, Neva Prestij Yapı 14 yaş ve TTF 16 yaş kategorilerinde toplam 48 tenisçinin katıldığı turnuva, hafta boyunca Bodrum’da heyecan yarattı.

Dereceye giren sporculara ödülleri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk ve Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Melih Kutay Öztürk ve Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis tarafından verildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’un böyle bir tunuvaya ev sahipliği yapmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek; “Bende bir tenisçiyim. Bodrum’da tenis sporunu destekliyoruz. Tabi ki burada en büyük görev siz değerli ailelere ve hocalara düşüyor. Bodrum tenis için çok uygun bir ilçe. Erkan Edis hocam Bodrum’da birçok çocuk yetiştirdi ve topluma kazandırdı. Son dönemlerde genç arkadaşlarımız uluslararası turnuvalarda başarı sağlıyorlar. Bu çalışmalarından dolayı genç arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yatırımcılarımızın tıpkı Neva Prestij Yapı gibi spora, sosyal hayata yatırım yapmasını istiyoruz ve bekliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu üyesi Melih Kutay Öztürk firma olarak böyle anlamlı bir organizasyona katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını, Neva Prestij Yapı olarak bu tip organizasyonlara desteklerinin süreceğini belirtti.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis yıl boyu düzenledikleri turnuvaları, çok anlamlı bir turnuvayla taçlandırdıklarını söyleyerek; “Hafta boyunca Türkiye’nin en iyi tenisçilerini, hocalarını ve ailelerini ağırladık. Bodrum’a farklı bir heyecan kattık. Katılan tüm genç tenisçileri kutlarım. Böyle bir tunuvaya ev sahipliği yapmamızı sağladığı için Tenis Federasyonu’na teşekkür ederim. Ayrıca turnuvaya desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesi ve Neva Prestij Yapı’ya çok teşekkür ederim. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü olarak 2023’te de ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kategorilerine göre dereceye giren sporcular şöyle;

TTF 12 Yaş En İyi 8 Master Turnuvası

Kadınlar

1.Ela Düzovalılar
2.Ayşe Bal

Erkekler

1.Mehmet Toprak Erçin
2.Kuzey Kerem Bayrak

Neva Prestij Yapı 14 Yaş En İyi 8 Master Turnuvası

Kadınlar

1.Berrak Koçak
2.Melis Yıldırım

Erkekler

1.Mustafa Ege Şık
2.Kuzey Uğurcan

TTF 16 Yaş En İyi 8 Master Turnuvası

Kadınlar

1.Ceylin İpek
2.Fatma Yüksel

Erkekler

1.Mehmet Onur Turgut
2.Melih Anavatan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.