Bodrum Gündem

Hatice Yurt Ökmen ve Gökhan Ökmen – Hatice Orman Bodrum Gündem yazıları

Hatice Yurt Ökmen ve Gökhan Ökmen – Hatice Orman Bodrum Gündem yazıları

Bodrum Belediyesinde çalışan Ünal Yurt çok genç yaşta vefat etmişti. Geriye kalan küçük kızı Hatice annesi Gülten ile birlikte iki kişilik bir hayatı tüm zorluklarına rağmen yaşıyordu. Büyüdü, çalıştı Bodrum Anadolu Lisesini kazandı. Her geçen yıl daha çok çalışarak dört yılın sonunda Dokuz Eylül Ün.Matematik Öğretmenliği bölümünü kazandı, başarı ile mezun oldu. Başarma azmi ve çalışkanlığı ile çok sevdiği öğretmenlik mesleğini yapmaya başladı. Bir süre Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu’nda ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra KPSS sınavlarına çok çalışarak yüksek puanla Hatay Antakya Hacı Bayram Veli Anadolu Lisesi ne Matematik Öğretmeni olarak atandı. Yüreği öğretme azmiyle dolu olarak yeni okuluna gitti.

Bu sırada kendisi gibi babasını kaybetmiş güzel insan Gökhan Ökmen ile tanıştı ve evlendi. Gökhan da Hatay Öncü Kolejinde Matematik Öğretmenliği yapıyordu.

Emek üzerine kurulmuş bu güzel yaşam 6 Şubat 2023, sabaha karşı karanlıklar altında kaldı. Çok ümitliydik ama olmadı. Maalesef canımız kızımız Hatice ve sevgili eşini kaybettik. İçim yanıyor, bebekliği, öğrenciliği, öğretmenliği… Hatice kısacık hayatının her bir aşamasında hep gülerdi gözleri, pırıl pırıl, canlı ve umutlu. Sevgi doluydu hep, hep sanki hiç derdi yokmuş gibi. Güzel gamzeli kızım… Allah annesine sabırlar versin, Hatice ve Gökhan nur içinde, huzurla uyuyun. Allah rahmet eylesin.

Başımız sağ olsun.

Hatice Orman

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.