Bodrum Gündem

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a saldırı

Bolu Belediye Meclisi’nde depremzedelere yardım konusunun görüşülmesi için olağanüstü toplantı gerçekleştirildi. AKP grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki tansiyonun yükselmesi sonrasında, AKP Meclis Üyesi Hacer Çınar, Özcan’a su şişesi fırlattı.

Bodrum Gündem Haber

Bolu Belediye Meclisi’nde depremzedelere yönelik yapılacak yardımların görüşülmesi için Şubat Ayı Olağanüstü toplantı sırasında bir araya gelen meclis üyeleri arasında tansiyon yükseldi.

Bolu Belediye Meclisi toplantısında, depremzedelere yardımlarda kullanılmak üzere 99 milyon liralık kredi başvurusu yapılabilmesi için Bolu Belediye Başkanı Özcan’a yetki verilmesi de görüşüldü. AKP grubunun söz konusu krediye karşı çıkması üzerine Mecliste tansiyon yükseldi. Özcan ve AKP Grup Başkanvekili Uğur Akbay arasında karşılıklı atışmasının artması sonrasından, oylama gerçekleştirildi.

Oylama sırasında AKP Meclis Üyesi Hacer Çınar, önünde bulunan malzemeleri Özcan’a fırlattı. Çınar’ın eylemi sebebiyle yükselen tansiyon sonrasında salona zabıta ekipleri geldi. Çınar’ın Özcan’a, “ahlaksız, pislik adam” dediği duyuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.