Bodrum Gündem

Türkiye’nin ekonomi gazetesi 43’üncü yılına ‘Merhaba’ diyor

Türkiye’nin ekonomi gazetesi 43’üncü yılına ‘Merhaba’ diyor

“Türkiye’nin ekonomi gazetesi 43’üncü yılına ‘Merhaba’ diyor” başlığı ile çıkan Dünya Gazetesi bugün Türk basın tarihindeki izini 43’üncü yıla taşıyor.

Bodrum Gündem Haber

Dünya gazetesi 43. yılı ile ilgili şu ifadelere yer verdi;

“DÜNYA Gazetesi bugün Türk basın tarihindeki izini 43’üncü yıla taşıyor. 42 yılı geride bırakmanın haklı gururu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında okurlarımızın karşısında olmak bizim için hem heyecan hem de bir gurur vesilesi.

Türkiye ekonomisinin 42 yıldır en yakın tanığı olan DÜNYA Gazetesi, bugüne kadar iş dünyasının, reel sektörün, şirketlerin sesi, Anadolu’nun dünyaya açılan penceresi oldu. 42 yıllık yayıncılık yolculuğunda; Edirne’den Kars’a, Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin, bankaların, Türkiye ekonomisinin yükünü omuzlarında taşıyan tüm kurumlarımızın ortak mecrası ve paydaşı haline gelen DÜNYA, bundan sonra da aynı niteliğiyle yolculuğuna devam edecek.

Deprem acısıyla bir defa daha sarsıldığımız, Türk insanın sonsuz dayanışmayla, seferberlikle canı gönülden oluşturduğu yardım zincirine, yaraları sarmak için hep bir elden çalışmasına, çözüm üretmek için çabalamasına şahit olduğumuz bugünlerde; tarafsız, doğru ve güvenilir habercilik anlayışımız ve iş dünyası ile kamuoyu arasında bir iletişim köprüsü olma misyonumuzla yayın hayatımızı sürdürüyoruz.

Bağımsızlığımızdan aldığımız güçle, ilk sayımızı yayınladığımız 2 Mart 1981 tarihinden bu yana kurucumuz Nezih Demirkent’in bizlere bugün de ışık tutan yayıncılık ilkeleriyle gazetecilik yapmaya, okurlarımıza her sabah en doğru ve en güncel haberleri ulaştırmaya, Türkiye’nin ekonomi gazetesi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

Taşıdığımız sorumluluğun gereği olarak önümüzdeki dönemde de daha iyiye, daha mükemmele ulaşmak için kendimizle yarışarak, çıtayı her geçen gün yükseltmenin çabası içinde olacağız

Nezih Demirkent’in açtığı yolda, Yönetim Kurulu Başkanımız Didem Demirkent’in önderliğinde, mesleki olarak büyük bir deneyime sahip yazı işleri kadromuz, güçlü kalemlere sahip yazarlarımız, dopdolu içeriğimizle ve Türkiye’de ekonomi yayıncılığının referans mecrası olmanın bizlere yüklediği bilinç ve sorumlulukla gazetenizi her gün sizlere ulaştırabilmek için çalışacağız.

Birlikte daha nice yıllara…”

Ustaların ustası Nezih ağabey

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.