Bodrum Gündem

Bodrumlu Usta Gazeteci Yaşar Anter taburcu oldu

Bodrumlu Usta Gazeteci Yaşar Anter taburcu oldu

Bodrumlu Usta Gazeteci Yaşar Anter’den iyi haber geldi. Tedavisi evde yapılmak üzere hastaneden taburcu edildi…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

30 Mart 2023 günü bir haberi izlediği sırada fenalaşan Bodrumlu usta gazeteci Yaşar Anter, acil olarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Yoğun bakımda tedavi altına alınan gazeteci Yaşar Anter uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdi ve hayati tehlikeyi atlattı.

1 ay sadece ev içinde ve bahçede yürüme serbest…

05 Nisan 2023 Çarşamba günü Kızı Melis Anter Girgin tarafından Yaşar Anter’in sosyal medya hesaplarından yapılan bilgilendirmede; “Şimdi nöroloji doktoru geldi, yarın sabah renkli böbrek ultrasonu ve tomografi çekilecek, ondan sonra ilaç düzenlemeleri yapılacak aksi bir durum olmazsa yarın taburcu olacağız. 1 ay kadar ziyaretçi kısıtlaması, telefon, bilgisayar çalışma kısıtlaması devam edecek. Bu süreçte sadece ev ve bahçe içerisinde yürüme serbest. Mümkün olduğunca dinlenmesi gerekiyor. 1 ay sonra tekrar kontroller yapılacak…” ifadeleri yer almıştı.

Taburcu oldu, herşey yolunda…

6 Nisan 2023 öğleden sonra hastaneden taburcu edilerek evine gönderilen Yaşar Anter’in kızı Melis Anter’den aldığımız bilgiye göre; Usta Gazeteci Anter’in bir süre daha dinlenmesi, ziyaretçi kabul etmemesi, bilgisayar ve telefon kullanmaması gerekiyor.

Melis Anter Girgin 6 Nisan öğle saatlerinde “14,7 tansiyon, nöroloji doktoru uğradı, tabucu işlemleri başlayacak sanırım, böbrekler temiz çıkmış. Doktoru; ‘Beyin kanamasında da çok azda olsa ufalma var. 6 ay kadar sürer bu sürede kendini yormamalısın…’ dedi. Bekliyoruz…” mesajını paylaştı.

Anter’in diğer kızı Selin Anter Sözbilen tarafından saat 15:00 civarında iyi haber geldi. Selin Anter Sözbilen’in mesajında; “Merhaba selin ben kızıyım, şimdi hastaneden çıktık. Babamın durumu çok daha iyi, bir süre daha telefon kullanımı ve ziyaretçi kısıtlaması devam edecek. Bu süreçte dinlenmesinin çok önemli olduğunu söyledi doktor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz…” ifadeleri yer aldı.

Bodrum Gündem ekibi olarak; Usta Gazeteci Yaşar Anter’in çok kısa sürede şifa bulması ve yeniden haber peşinde koşmasını diliyoruz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.