Bodrum Gündem

Öğrencilerin “Hayallerimiz İle Dünyayı Değiştirebiliriz “ sergisi Dibeklihan’da açıldı

TED Bodrum Koleji Anaokulu öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladığı beş yüzden fazla sanatsal çalışma “Hayallerimiz İle Dünyayı Değiştirebiliriz” sergisiyle Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Serginin açılış seremonisi lise öğrencilerinin müzik dinletisiyle başladı. Ardından söz alan TED Bodrum Koleji Anaokulu Müdür Yardımcısı kolejli miniklerin Görsel Sanatlar dersleri çerçevesinde; Pablo Picasso, Piet Mondrian, Archimboldo, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Vincent Van Gogh, Yayoi Kusama ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi dünyanın önde gelen sanatçılarından öğrendiklerini ve onlardan ilham alarak çalışmalarını hazırladıklarını belirtti.

Serginin açılış kurdelesini kesen minik öğrenciler kendi ürünlerini sergiyi ziyarete gelen sanatseverlere tek tek göstererek yıl boyunca nasıl çalıştıklarını anlattı.

TED Bodrum Koleji Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve seramik çalışmalarından oluşan 300’ü aşkın eserin bulunduğu sergi, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde Pazartesi günleri hariç 13 Nisan’a kadar 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.