Bodrum Gündem

Bodrum’u şok eden trajik olayın kurbanları Sudiye ve Bekir Akpınar toprağa verildi

Bodrum’un Ortakent mahallesinde dün öğlen sularında meydana gelen ve aynı aileden üç kişinin ölümüyle sonuçlanan vahim olayda silahla vurularak yaşamını yitiren anne Sudiye Akpınar ile oğlu Bekir Akpınar son yolcuğuna uğurlandılar.

Bodrum Gündem Haber

3 çocuk annesi Sudiye Akpınar ve oğlu 3 çocuk babası Bekir Akpınar’ın cenazeleri bugün Muğla Adli Tıp Kurumundan alınarak Ortakent Köyiçi Camii’nde cenaze törenleri düzelendi. Cenaze törenine; merhum Sudiye Akpınar’ın yeğeni, Bekir Akpınar’ın kuzeni olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da aralarında olduğu yakınları, 28.Dönem Muğla Milletvekili Adayları Cumhur Uzun ve Süreyya Öneş Derici, CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Bodrum belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından ana oğulun cenazeleri, Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bodrum’u şok eden trajik olayı gerçekleştiren ve Ortakent’te kuyumculuk yapan 58 yaşındaki İbrahim Akpınar’ın cenaze töreni ise yarın (11 Nisan Salı günü) Ortkent Köyiçi Camii’nde düzenlenecek öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından ölümüne neden olduğu annesi ve kardeşinden ayrı olarak Müskebi Osmanlı Mezarlığı’na defnedilecek.

Yorumlar

  1. Orhan Balçık dedi ki:

    Ortakent’ın bir daha böyle bir felaketle karşılaşnamasını dilerken,aynı felaketi insanlık hiç yaşamasın.İlgililere ve özellikle başkanımız Ahmet Aras’a Allah’tan sabır ve metanet diliyorum.Ölülere Allah’tan rahmet dikiyorum.