Bodrum Gündem

Kavaklıdere, İyi Parti Milletvekili Adayı Tosun’u Bağrına Bastı

Kavaklıdere, İyi Parti Milletvekili Adayı Tosun’u Bağrına Bastı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarına Muğla ilçelerindeki esna ziyaretleri ve teşkilat buluşmalarıyla devam ediyor. Yoğun bir program ve katılımla gerçekleşen ziyaretlerde Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve İyi Parti’ye destek isteyen Mehmet Tosun’a halkın ilgisi ve sevgisi dikkat çekiyor.

Kavaklıdere, İyi Parti Milletvekili Adayı Tosun’u Bağrına Bastı

Seçim Koordinasyon ekibi ile birlikte Muğla’nın bakır zanaatkarları ile ünlü Kavaklıdere İlçesi’ne giden Mehmet Tosun, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek “Bu zor günleri birlikte aşacağız” mesajı verdi. İYİ Parti’nin Türkiye’nin seçim tarihinde bir ilki gerçekleştirerek “Kişiye Özel Seçim Beyannamesi” hazırladığını ve 85 milyon vatandaşla paylaştığını söyleyen Tosun, “Biz mümkün olduğunca yoğun bir program dahilinde, 14 Mayıs’a kadar tüm ilimizi gezmeye, hemşerilerimize partimizin projelerini ve Millet İttifakı’nın Ortak Mutabakat Metnini anlatmaya çalışıyoruz. Bu programda, Muğla’mızın her ilçesine, kıyıdan kırsala kadar her köyüne ve mahallesine özel hazırlanan kalkınma projelerimiz var. Muğla’yı, İyi Parti iktidarında tarımda, turizmde ve ticarette hak ettiği yere getirme sözümüz var.” dedi.

İYİ Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Mustafa Şahan ve partilileriyle birlikte Kavalıdere’de esnaf ziyaretleri yapan İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, kahvehane toplantılarında halkın sorularını yanıtladı, Kavaklıdere ve Muğla’nın yaşadığı problemlere çözüm önerilerini anlattı.

Mehmet Tosun’un’un Kavaklıdere seçim çalışmaları kapsamında sonraki durağı; Kavaklıdere Ziraat Odası oldu. Oda Başkanı Saffet Karabıyık ile ilçedeki tarım faaliyetlerini ve özellikle tarımsal sulamada yaşanan zorlukları değerlendiren Tosun, daha sonra Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Alper ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki Doğramacı’yı  ziyaret etti. Tosun, Millet İttifakı ortaklarından Demokrat Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Aktaş’la da DP ilçe binasında bir araya geldi.

Kavaklıdere, İyi Parti Milletvekili Adayı Tosun’u Bağrına Bastı

Halkın teveccühü ve takdiri her geçen gün artıyor…

Tosun ve beraberindekiler daha sonra Kavaklıdere’nin Çamlıbel, Çatak ve Menteşe mahallelerinde kahvehane buluşmaları yaptı. Her biri halk buluşmasına dönen sohbetlerde, partisinin Muğla ve Türkiye’ye yönelik yol haritasını anlatan İyi Partili Mehmet Tosun, “Halkın teveccühü ve takdiri ile iktidar yürüyüşünü başlattığımıza inancımız her geçen gün artıyor. Kapı kapı, dükkan dükkan dolaşarak bu yoksulluk ve hayat pahalılığının, liyakatsiz ve eşitliksiz yönetim anlayışının kaderimiz olmadığını anlatmaya çalışıyoruz. İyi Parti ve Millet İttifakı, aklın ve bilimin rehberliğinde, liyakatli ve işinin ehli kadrolarla Türkiye’nin kaderini değiştirmeye talip.” diye konuştu.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun’un Kavaklıdere ziyareti, Yatağan TESİŞ Başkanı Fatih Erçelik ile devam etti. Tosun, son olarak Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Tosun’un Kavaklıdere seçim çalışması, partilileriyle birlikte katıldığı iftar programı ve Kurucuova Köy Kahvesi buluşması ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.