Bodrum Gündem

Zeynep Sanat Galerisi Karma Sergisi Hakan Aykan Kültür Merkezi’nde

Zeynep Sanat Galerisi Karma Sergisi Hakan Aykan Kültür Merkezi’nde

Zeynep Sanat Galerisi tarafından 19 Mayıs Cuma günü Hakan Aykan Kültür Merkezi’nde Karma Sergi açılışı gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Zeynep Sanat Galerisi tarafından 19 Mayıs Cuma günü Hakan Aykan Kültür Merkezinde Karma Sergi açıldı. Sergi 4 Haziran Pazar gününe kadar sanatseverleri bekliyor.

Zeynep Sanat Galerisi 19 Mayıs Cuma günü Hakan Aykan Kültür Merkezinde çok kıymetli sanatçılar Ali Koçak, Rıfat Koçak, Namık Birlik, Fatih Urunç, İpek Mursaloğlu, Ümit Nalbantoğlu, Saim Altuncu ve Cengiz Çapanoğlu’nun eserlerinden oluşan Karma Sergiyi kokteyle açtı. Sergiye katılım çok yüksekti ve sergi büyük beğeni topladı.

Küratör Zeynep Çavuş “sergide eserleri olan sanatçılardan Fatih Urunç başta olmak üzere Ali Koçak, Rıfat Koçak, Namık Birlik’in arka arkaya vefat etmeleri Bodrum’da büyük üzüntüye sebep olmuştu. Çok sevilen ve sayılan bu sanatçılarımızın eserlerini bir arada görmek sanatseverleri çok mutlu etmiştir. Ayrıca sergide büyüğümüz Ümit Nalbantoğlu’da uzun yıllar Bodrum’da resim öğretmenliği ve her yıl yetişkin ve çocuklarımıza açtığı resim kursları ve sergileriyle sanata büyük katkıları olan sanatçımın farklı tekniklerde ve malzemelerle yaptığı 7 eseriyle sergiye katılmıştır. 2004’ten itibaren İstanbul’dan Saim Altuncu’yla çalışmaktayız; sanatçının sergimizde 3 eseri vardır.  Yine İstanbul’dan bir sanatçımız İpek Mursaloğlu’yla da 5 yıldır çalışmaktayız. Sanatçının konu aldığı Deve Kuşlarına hayran olmamak elde değil. Kendisiyle bu yıl Galerimiz için hazırladığı depremi anlatan eserleriyle kişisel sergi açacağımızın müjdesini de ayrıca vermek isterim. Yine suluboyada Fransa’da yaşayan sanatçımız Cengiz Çapanoğlu’nun eserleri de yer almaktadır.

Serginin son günü 4 Haziran Pazar günüdür. Karma Sergimiz her gün saat 10.00’la 21.00 saatleri arasında ziyarete açıktır. Sanatseverlerin göz dolduran birbirinden kıymetli bu zengin sergiyi mutlaka gezmelerini öneririm.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.