Bodrum Gündem

Avukat Erdinç Bayhan Vefat Etti

Avukat Erdinç Bayhan Vefat Etti
30.05.2023
0
A+
A-

Kuzeyin çocuğu, Bodrum’un da güler yüzlü, sözünü esirgemeyen, demokrat avukat Erdinç Bayhan vefat etti.

Bodrum Gündem Haber

1955 Sakarya-Akyazı doğumlu Avukat Erdinç Bayhan yıllardan bu yana kuzeyin inatçılığı ile çağımızın hastalığı ile mücadelesini sürdürmekteydi. 30 Mayıs 2023 Salı günü amansız hastalık ile mücadelesini sonlandırarak evinde yaşama veda etti.

Hülya hanımla evli olan Bayhan’ın İlker ve İlkay adlarında iki evladı, Kuzey ve Atlas adlarında da iki torunu bulunuyor.

Erdinç Bayhan için 31 Mayıs 2023-Çarşamba günü Ortakent Kerem Aydınlar Camiinde (Ortakent Turgutreis yolu üzerinde sağda) ikindi (saat 17:01) namazı sonrası cenaze töreni düzenlenecek. Cenaze namazının kılınması ve helâllik alınmasının ardından da Ortakent Mezarlığında toprağa verilecek.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Erdinç Bayhan’a Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

“Devri Daim Olsun” dileriz öyle olur…

Yorumlar

  1. Mustafa İlker Gürkan dedi ki:

    Avukat Erdinç BAYHAN; İyi yürekli, yardımsever bir insandı. Yüksek mesleki bilgi ve deneyimini mesleğe başlamak üzere olan ve mesleğin içinde olan -özellikle de genç- meslektaşlarından hiç sakınmaz onlara adeta kendi dosyasıymış gibi yardım etmek isterdi. Dobra bir insandı ama büyük bir hünerle kimseyi kırmadan bunu yapardı. Amansız hastalığın O’nu camiamızdan alıp götürmesi yeri doldurulamaz bir kayıp olmuştur… Günümüz ölçülerinde, belki de yaşamının en verimli olabileceği bir yaşta kaybettik… Başta ailesi olmak üzere sevdikleri ve sevenlere sabırlar dileriz. Başımız sağolsun… Allah rahmet eylesin… Ey ölüm, adın kalleş olsun!..