Bodrum Gündem

Cumhuriyet Aydını Gençler Seçimi Değerlendirdi

Cumhuriyet Aydını Gençler Seçimi Değerlendirdi

Fethiye’de seçim çalışmalarında sorumluluk bilinciyle aktif görev alan ve birçok sandıkta sandık müşahitliğini gönüllü olarak üstlenen gençler seçim döneminde yönelik öz eleştiri yapmak ve gündemi değerlendirmek üzere kahvaltıda bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Fethiye’de seçim çalışmalarında sorumluluk bilinciyle aktif görev alan ve birçok sandıkta sandık müşahitliğini gönüllü olarak üstlenen gençler seçimi değerlendirmek üzere kahvaltıda bir araya geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Fethiyeli genç siyasetçi Turhan Doğu, seçim dönemini değerlendirilmesinin yapılacağını bildirirken, “Bizi ileriye götüren şey eleştiridir”  dedi.

Danışma Kurulunun Bir Benzerini Arkadaşlarımızla Beraber Aramızda Yapmaya Karar Verdik…

Sözlerine basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Doğu, gençler olarak danışma kurunun bir benzerinin yapmaya karar verdiklerini belirtti.

Turhan Doğu, “Arkadaşlar hepinize merhabalar. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle grubumuzun bugüne gelmesine vesile olan siz değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bugün seçim sonrası arkadaşlarımızla beraber aslında siyasi partilerin seçimin ertesi gün hemen aksiyon olarak yapmaya başlaması gerekli danışma kurulunun bir benzerini arkadaşlarımızla beraber aramızda yapmaya karar verdik.”

Seçim Zamanı Yaptığımız Yanlışları, Eksikleri Tartışmak…

Konuşmasına kahvaltının amacı hakkında bilgi aktararak devam eden Doğu, seçim zamanı yapılan yanlışların ve eksikliklerin değerlendirileceğine değindi.

Fethiyeli genç siyasetçi Turhan Doğu, “Buradaki amacımız az sonra sizleri izninizle beraber uğurladıktan sonra aramızda seçim zamanı yaptığımız yanlışları, eksikleri tartışmaktır. Buradaki insanların hiçbiri bizde aynı siyasi görüşe sahip değildir. Hiçbiri hayata belki de bizle aynı bakmadı. Ama bunlar bizim için bir eksiklik değil, birer kazanımdır. Bugün burada olan insanların hepsi bir ilkeyle cumhuriyetin kuruluş felsefesiyle ve Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkeleriyle burada bir araya gelmiş kolektif bir bilinçtir.”

Bizi İleriye Götüren Şey Eleştiridir…

Konuşmasının son bölümünde Doğu, siyasette eleştirinin olması gerektiğini ve eleştiri olmazsa yerinde sayılacağını belirtti.

Fethiyeli genç siyasetçi Turhan Doğu, “Biz siyaseti tutan insanların sadece mevki makamlarda olanlar değil, toplum merkezinde olan insanlar olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda siyaset yapıyoruz. Bugün de tüm emekçi ve Atatürkçü, cumhuriyetçi arkadaşlarımızla beraber bir araya geldik. Az sonra seçim sonrası değerlendirmemizi en detaylı şekilde gerekirse fikri olarak kavga ederek yapacağız. Bizi ileriye götüren şey eleştiridir. Eleştiri olmazsa sadece yerimizde sayarız. Biz de derslerimizi çıkartıp yolumuza devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.