Bodrum Gündem

Yelda Erol Gökcan’dan 15 Temmuz Mesajı

Yelda Erol Gökcan’dan 15 Temmuz Mesajı
15.07.2023
0
A+
A-

27.Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümünde mesaj yayımladı.

Bodrum Gündem Haber

15 Temmuz asla sıradan bir darbe girişimi değildir, arkasında çok büyük hesapların olduğu, gerçekleştiğinde ülke ve millet olarak bambaşka mecralara sürükleneceğimiz tarihi bir kırılma noktası olduğunu ifade eden 27. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan mesajında şunları kaydetti;

15 Temmuz gecesi, Ülkemizin en önemli kurumları; Cumhurbaşkanlığı Külliyemiz,  milli iradenin sembolü Gazi Meclisimiz ve güvenliğimizin teminatı olan Emniyet Müdürlüklerimiz, İstihbarat Teşkilatımız bombalandı.

Ülkemize her dönemde saldırılar, ihanetler olmuş, tuzaklar kurulmuştur. Bu saldırıların amacı; Türk Milletini tarihten silmek,  Türkiye’ye diz çöktürmek, Türk milletini esir etmekti.

Ancak yüz yıl olduğu gibi yine yanıldılar.  Hain darbe girişiminde bulunan FETÖ’cü teröristler; Türk Milletinin ülkesini ve devletini canı pahasına koruyacağını, ezanına, bayrağına, Meclisine, Cumhurbaşkanına sahip çıkacağını hesap etmemişlerdi.

Karşılarında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, vatanını, milletini ölüm pahasına koruyan Türk Milletini buldular.

Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı tutumu, milletimizin silahlara karşı çıplak eli ile  gövdesi ile karşı koyması hainleri şaşkına çevirdi.

Tarihte ender görülecek bir mücadele ile hainlerin amaçlarına ulaşmaları engellendi.

Milli iradeye, demokrasimize ve ülkemize sahip çıkan milletimiz, dünyada örneklerine az rastlanacak bir şekilde destan yazmıştır.

Dost ve düşman iyi bilmeli ki, bu toprakları biz kolay kazanmadık,  kolay da kaybetmeyiz.

Tüm badireleri atlattığımız gibi, biz önümüze çıkan ve çıkacak tüm engelleri de aşmayı bilen bir milletiz.

Bu düşüncelerle 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.