Bodrum Gündem

Galatasaraylılar Derneği Bodrum’da Buluştu

Galatasaraylılar Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Galatasaraylılar Derneği Bodrum Buluşması” yaklaşık 200 Galatasaray Liselinin katılımı ile büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber’in ev sahipliğinde yapılan “Galatasaraylılar Derneği Bodrum Buluşması”na başta Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da katıldı. Bodrum Belediyesi Yelken Kafe’de gerçekleştirilen buluşmaya Bodrum’da yaşayan ya da tatillerini geçiren Galatasaray Liseliler bir araya gelirken, geleneksel pilavlarına da kaşık salladılar. Aynı zamanda Cumhuriyetin 100. Yılını da kutlayan Galatasaraylılar, Cumhuriyetin 50., 75. ve bu senede 100. Yılında gelen şampiyonluk kupası ile marşlar söyleyerek başarılarının tadını gönüllerince eğlenerek çıkardılar.

Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber şunları söyledi; “Galatasaraylılar Derneği Bodrum Buluşmasına hoş geldiniz. Bu yıl gecenin teması “Birlikten Kuvvet Doğar” olarak belirledik. Galatasaraylılar Bu gece Cumhuriyete ve birbirimize bağlılığımıza dikkat çekerek, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz…” Başkan Berber Cumhuriyetimizin 100. Yılında Galatasaray’ın 23. Kupasının da Galatasaraylıların coşkusunu ve mutluluğunu taçlandırdığını sözlerine ekledi.

Ortakent Yahşi sahilde, Bodrum Belediye Yelken Kafe’de gerçekleşen etkinliğine Galatasaray Tv’de katılırken, Galatasaraylılar gece boyu gönüllerince eğlenerek Galatasaray’ın başarılarını ve Bodrum’un güzelliğinin tadını çıkardılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.