Bodrum Gündem

NEXTTO Bodrum’da Eviniz, Trafikten Uzak Konfor Alanınız

NEXTTO Bodrum’da Eviniz, Trafikten Uzak Konfor Alanınız

Bodrum Havalimanı’na 3 dakika mesafede yer alan konumuyla, evlerine en konforlu ulaşım yolunu tercih edenlerin gözdesi olan Nextto Bodrum Projesi hızla yeni ev sahipleri ile tanışıyor. Bodurm’a 27 KM mesafede yer alan Nextto Bodrum, Yarımada’nın en avantajlı konumunda yer alırken, mülk sahiplerine de birbirinden eşsiz koylarda deniz keyfi yaşatıyor.

Özellikle artan Bodrum nüfusunun yaz aylarında gelen tatilciler ile birlikte oluşturduğu şehir trafiği, Bodrum’da evi bulunanlara ulaşım konusunda zor anlar yaşatınca, hava alanına yakın bölgeler, yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Bodrum’un artan emlak değerleri ile birlikte Mumcular, Milas gibi Bodrum’a yakın yerleşim alanlarına doğru hızla kayan yerleşik nüfus, böylece bölgede de emlak fiyatlarının artmasına ve yatırımcıların da bu bölgece gerek ev almalarına, gerek yeni projeler ile yatırımlarının değerini arttırmalarına neden oldu.

Bölgede istikrarlı bir çalışma ile hızla yıldızı parlayan ve yükselen bir değer haline gelen Nextto Bodrum Projesi, gerek kat planları, gerek sunduğu konfor ve ayrıcalıklı yaşam kalitesi bakımında son dönemde ev sahibi olmak isteyenlerin akınına uğruyor.

Bodrum’a özgü̈ mimarisiyle tamamen doğal taş ve ahşap malzemeler kullanılarak tasarlanan proje, yaşayanlarına sıcak ve samimiyet dolu anlar yaşatmayı hedefliyor. Birbirinden bağımsız 91 dairenin bulunduğu projede, 5 tip olmak üzere, büyüklükleri 54 metrekare ile 70 metrekare arasında değişen evlerden oluşan toplam 16 Blok bulunuyor.

Projenin güveninden ve avantajlı konumundan kaynaklı son dönemde artan taleplerin, projenin hayata geçirilme sürecini daha da hızlandırdığını belirten Proje sahibi Ali Haydar Güler, Nextto Bodrum’da, evlerin sadece fiziksel mekânlar olmadığına dikkat çekerek, hayatın sunduklarını ve yaşayanların hayalleri bir araya getirdiklerini ifade etti.

Ali Haydar Güler, Nextto Bodrum Projesini şu şekilde anlattı;

“Hayatın size sundukları ve hayallerinizi bir araya getirsek nasıl olur diye düşündük. Bu nedenle yaşadığınız evlerin fiziksel bir yerden daha fazlası olmasını gerektiğini tasarlayarak ve bu düşünceye inanarak yola çıktık. Nextto Bodrum Projesi’nde Her köşesinde yepyeni anılar biriktirebileceğiniz, muhteşem bir yaşam alanı sunarken, bu alanların ilk günkü gibi koruyucusu olmayı vadediyoruz.

Nextto Bodrum’da şehir merkezinin karmaşasından uzak, dilediğinizce temiz havayı soluyabileceğiniz, doğanın sesine her an kulak verebileceğiniz, zenginleştirilmiş sosyal alanlarıyla sizleri bekleyen bir yaşam var. Sizlere, son teknolojiyle modern çizgilerin birleştiği anlamlı bir yaşam konsepti sunuyoruz. Projemizin en büyük özelliği havalimanına yakın olması.

Bodrum’da yazları artan karayolu trafiğinin evinize, konfor alanlarınıza ulaşmanızdaki engeli kaldırıyoruz. Bunun yanı sıra, yine de evinizden Bodrum’un cennet koylarına, Milas’ın organik ürünlerine, tarihi dokuların arasında, keyifle zaman geçirebileceğiniz sokaklara, doğaya ve doğallığa ulaşabileceğiniz en stratejik konumda bir yaşamın da kapılarını aralıyoruz.

Kaldı ki, eğer yaşam alanınızda vakit geçirmek istediğinizde günün yorgunluğunu yok edip, gerginliğinizi sıfırlamak için projemizde; yüzme havuzundan, spor salonuna, sauna ve masaj odasından kendine özgü tarzıyla sizlere en özel servisleri sunan, lezzetleri hazırlayan kafeteryasına kadar her şey düşünüldü. O nedenle Nextto Bodrum ile evlerinizi yaşam alanlarınız haline getirebilirsiniz.”

Bodrum’un tüm karmaşasından uzak, eğlencesine ve keyfine bu kadar yakın olmak sizin de hayaliniz ise, Nextto Bodrum’da sizin için de bir yaşam alanı mutlaka vardır. Nextto Konforuna siz de sahip olun. Detaylı bilgi ve iletişim için;

https://www.nexttobodrum.com/

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.