Bodrum Gündem

Bodrum Karslılar Kültür Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı

Bodrum Karslılar Kültür Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı

Bodrum Karslılar Kültür Dayanışma Derneği 1. Olağan Kongresi dernek merkezinde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu kongrede yeni isimler listeye girdi.

Bodrum Gündem Haber

Kongrede konuşan Başkan Kasım Aydın, dayanışma mesajı verdi. Önemli işlere imza atmak istediklerini belirten Aydın,  derneğe katılım çağrısı yaptı.

Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yıldız da birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Klasik yöre derneği anlayışından farklı bir anlayış hayata geçirmek istediklerini belirten Yıldız, “Bugün burada birlikteliğimizin kurumsallaşma adına attığı adımlara şahit oluyoruz. Üretim ilkesi etrafında proje geliştiren, insanlara dokunan, toplumsal katkısı olan anlayışı hayatta geçireceğiz. Hedefimiz ilke ve esasları ile örnek  gösterilen bir yapı anlayışı ortaya koymaktır. Bulunduğumuz şehirde liyakati önemseyen ve gereğini yapan temelde politikalar üreteceğiz. Ve şehrimiz için gerek yerel yönetimlerde gerek Ticaret odalarında ve yaşamın her alanında sorumluluk alacağız. Aday olacağız, aday göstereceğiz. Ve en önemlisi bu şehrin üretenleri olarak bu şehri yöneteceğiz. Derneğimiz tüm Bodrum halkına hizmet edecek ve herkesi bu güç birliğine davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrası faaliyet raporu okundu ve seçimler yapıldı.

Yeni seçilen isimler ise şöyle; Kasım Aydın, Mehmet Yıldız, Delal Kılıç, Murat Kaya, Seyfettin Beğtaş, Bayram Değirmen, Şevket Tutkan, Cafer Taşkın, Selahattin İlkan, Hüseyin Sağkal ve Miyase Karlıova.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.