Bodrum Gündem

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine atandı

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine atandı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete’nin Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine getirildiği açıklandı. Mete, yeni görevine Danışma Meclisi Toplantısı ile başladı ve Trabzon İl Başkanı, ilçe başkanları ve diğer parti mensuplarıyla bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete’nin Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine getirildiği belirtildi.

Mete, yaptığı yazılı açıklamada, TBMM Zimbabwe Dostluk Grubu Başkanlığı ve Çevre Komisyon Üyeliğinin yanı sıra Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine başladığını bildirdi.

Mete, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, “Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tensipleri ile görevlendirildiğimiz koordinatörlük görevine Trabzon İl Başkanlığımızın düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı ile başladık. Rabbim utandırmasın.” ifadelerini kullandı.

Mete, bu kapsamda Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve ilçe başkanları ile teşkilat toplantısı gerçekleştirdikten sonra Ağustos ayı Danışma Meclisi’ne katıldığını kaydetti.

Mete, burada da AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Vehbi Koç, Yılmaz Büyükaydın  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile teşkilat mensupları ile bir araya geldiğini vurguladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.