Bodrum Gündem

Canan Tengiz 40 yaşında vefat etti

Canan Tengiz 40 yaşında vefat etti

Bodrum Belediyesi çalışanı Turgut Tengiz’in eşi Canan Tengiz 40 yaşında vefat etti.

Bodrum Gündem Haber

Daha önce kalp ameliyatı geçiren Canan Tengiz dün gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından evine dönen Tengiz, yeniden fenalaşınca eve ambulans çağrıldı. Yeniden hastaneye kaldırılan Tengiz yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bodrum Belediyesi çalışanı Turgut Tengiz ile evli olan Canan Tengiz’in Aysun adında bir kızı ve Aral adında bir oğlu var.

Canan Tengiz’in cenazesi yarın (15 Ağustos Salı günü) öğlen namazı sonrası Kelerlik Camiinde  kılınacak cenaze namazının ardından Karaburgaz Mezarlığına defin edilecek.

Bodrum Gündem ailesi olarak merhume Canan Tengiz’e Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Yorumlar

  1. Melek Mevlüde kahvecioglu dedi ki:

    Öncelikle iyi bir insan,iyi bir evlat iyi bir anne iyi bir gelin iyi bir yenge iyi bir eş ve iyi bir dost ve arkadaştır. .Mekkanin cennet olsun. Senin evlatlarına olan o derin sevgin ve eşine olan bağlılığın .Ailene verdiğin değer ders niteliğindedir. Allah günahlarını afetsin seni hiç unutmayacağım. Sevgili değerli velim.