Bodrum Gündem

Aras Çözüm için DSİ’nin kapısına dayandı

Son aylarda DSİ tarafından yapılan Bodrum İçme Suyu İsale Hatlarında meydana gelen patlamalar nedeniyle Bodrum susuzluk tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Kimi mahallelerde bir haftadan daha fazla susuzluk çeken yurttaşlar ise isyan ederek, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesinin bir an önce çözüm bulmasını istiyor.

Fatih Bozoğlu / Bodrum Gündem

Çeşitli görüşmeler için Ankara’da bulunan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yanlış imalat nedeniyle DSİ’den kaynaklanan su sorununu önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na aktardı. Daha sonra DSİ Genel Müdürlüğüne giden Başkan Aras görüşmelerin ardından Bodrum Gündem’e şu açıklamayı yaptı: “Devlet Su İşleri beraberinde sorumluluğu olan tüm kurumları tek tek ziyaret ederek konunun çözümü için Bodrum halkı adına irade koyacağım ve mücadele edeceğim…” dedi.

Başkan Aras ve beraberindeki heyet DSİ ile görüşmesinin ardından MUSKİ ile bir araya gelerek mutlaka bir çözüm bulunması yönünde yoğun ve yapıcı çaba göstereceklerini de sözlerine ekledi…

Yorumlar

  1. Alaia dedi ki:

    Biraz geç kalmadımı..? aklı neredeydmiş şimdiye kadar senelerdir yaşıyoruz bıçak kemiğe dayanıncamı gidilir? yoksa seçimler kapıya dayanıncamı…!!!