Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Ahmet Aras, bilinen acı gerçeği net açıkladı

    Ahmet Aras, bilinen acı gerçeği net açıkladı

    “Bodrum, İktidarın ve Cumhurbaşkanının ayrımcılığına uğramıştır” dedi…

    Türkiye’de demokrasi maalesef yanlış işliyor!

    Yerel seçimlere aylar kala bir kez daha çoğulcu demokrasinin zararlarını en son olarak Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras dile getirdi.

    Bodrum’da şimdiye kadar işleyen ters giden işlerin arkasındaki aktörleri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, adını koyarak net bir şekilde açıkladı.

    Aras, görevde olduğu süre içerisinde iktidardaki AK Parti iktidar partisinin Bodrum’a kaynak ayırmayarak, Bodrum’a gerekli yatırımların yapılmadığını ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da adını vererek bu makamdan da ayrımcılık gördüğünü açıkladı.

    -Ben Aras’a çağrı da hep bulunmuştum

    Daha önceki yazılarımda sürekli olarak Ahmet Aras’ın Bodrum’da iş yapmadığı için hedefe konduğu için artık konuşması gerektiğini dile getirmiştim.

    En son olarak hayatı tehlike arz eden Devlet Su İşleri’nin yer altından geçirdiği isale hatlarının patlaması sonucu bıçak kemiğe dayanınca Ahmet Aras’ı da isyan ettirdi.

    -Fatih Bozoğlu’nun Aras haberi yankı yaptı

    Bodrum Gündem’de meslektaşım Fatih Bozoğlu’nun kaleme aldığı yazıya göre Ahmet Aras, Ankara’ya giderek Devlet Su İşlerinin (DSİ) kapısına dayanmış ve konuyu ilgili makamlara iletmiş ve çözüm arayışındaymış.

    Bu saatten sonra artık Ahmet Aras, 4,5 yılda iktidardan çektiğini tek tek dile getirecek. İktidarın Bodrum’a nasıl kötülükler yaptığını Bodrum’un Başkanı Ahmet Aras’dan dinleyeceğiz.

    -Bodrum’a AK Parti baskısı artık net ortada

    Olayın merkezindeki isim Ahmet Aras, artık net olarak kendisini engelleyen aktörlerin adını koyduğuna göre seçimlere aylar kala bundan sonra da hesaplaşma dönemi başlıyor demektir.

    Ahmet Aras’ın bu açıklamasını okuyanlar da olumlu karşılandıklarına yönelik sosyal medya da yorumlar yaptılar.

    İşte Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim edeceksin. Türkiye Bodrum örneğinde de görülebileceği gibi Türk siyasetçiler de çoğulcu demokrasiyi içine sindiremiyorlar.

    Seçimden sonra iktidar partisi ve Cumhurbaşkanlığı ülkeyi kucaklayacağına maalesef rakip partilerin hâkim olduğu belediyeler markaja alınıyor ve yatırımlar engelleniyor.

    -İşte bu iktidarın bir demokrasi ayıbıdır.

    Oysa ilerleyen demokrasilerde bunun esamesi yoktur. Seçim ile her şey biter. Ülkenin her yerine eşit gider.

    Çoğulcu bir demokrasiyi hâkim bir Türkiye diliyorum.

    Saygı ve Selamlarımla Tandoğan UYSAL Stockholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.