Bodrum Gündem

Akça’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Akça’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
30.08.2023
0
A+
A-

Ak Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yayınladığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

 “Millet olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında aziz milletimizin vatan, bayrak sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile kazanılan, tarihimizin büyük destanlarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yıldönümünü kutlamanın onuru ve gururunu yaşıyoruz.

Birliği ve beraberliği en güçlü silahı olan Aziz Milletimiz Vatanı ve Bağımsızlığı uğruna imkânsızlıklar içerisinde bir kahramanlık destanı yazmıştır.

Milletçe verilen bu eşsiz mücadele dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Kendisini tarih sahnesinden silmeye çalışanlara, milletimizin asla boyun eğmeyeceği tüm cihana bir kez daha ilan edilmiştir.

Ordusu ile birleşen, her bir ferdi ile adeta bir asker edasıyla gözünü kırpmadan savaş meydanına koşan aziz milletimiz yeniden doğmuşçasına bir zafere imza atmıştır.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletçe kazanılan zaferlerle bizlere emanet edilen vatanımıza sahip çıkmak, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışmak birinci görevimizdir.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tarihten bu yana vatan, bayrak ve bağımsızlığımız uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyor aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.