Bodrum Gündem

Ahmet Aras’tan Kamuoyu Bilgilendirmesi

Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras İmar Müdürlüğünde müfettişler tarafından Nisan 2022’den bu yana devam etmekte olan denetimler ile ilgili olarak yerel basında yer alan haberler ve bu haberlerdeki iddialar ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Aras’ın açıklamasındaki “İddia sahipleri kötü niyetlidir…” cümlesi dikkat çekti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras imzası ile yapılan yazılı açıklamanın başında; “Belediyemizde 2022 yılı Nisan ayından günümüze devam etmekte olan denetimlerle ilgili Müfettiş iddiaları ve bu iddialara bağlı soruşturma talepleri ile ilgili olarak ortada kesinleşmiş bir soruşturma izni kararı ve kesinleşmiş yargı hükmü yoktur. Fakat, sistemli olarak aleyhime yayın yapan bir yerel sitede bugün yazılan köşe yazısında; Bodrum Belediye Başkanı olarak benim eli silahlı mafya mensuplarıyla ilişkide olduğum, bu kişilerle çete kurduğum ve bu çeteyi azmettirerek aleyhimde yayın yapan kişinin yakınlarına saldırı düzenlettiğim iddia edilmektedir…” ifadeleri yer alıyor.

Ahmet Aras; “İddia sahipleri kötü niyetlidir…”

Bu mesnetsiz iddialar nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğunun kamuoyu tarafından bilinmesini istediğini belirten Başkan Ahmet Aras açıklamasına şu şekilde devam ediyor;

“Hayatının 30 yılını Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yöneticilik yaparak geçirmiş bir insan olarak eli silahlı mafya çeteleri ile birlikte anılmam ve onları saldırıya azmettirmem hayatın doğal akışına aykırıdır. Ahmet Aras; “İddia sahibine yapılan fiziki şiddeti de kınıyorum…”

“Bu tür olayları hayatım boyunca kınadığım gibi bahsi geçen fiziki müdahale olayını da şiddetle kınıyorum…” ifadesi ile açıklamasını sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Faillerinin de bir an önce yakalanarak adalete teslim edileceğine inanıyorum. Ancak, bana yöneltilen silahlı mafyalarla iş birliği içinde olduğum, talimat vererek çete kurduğum ve iddia sahibinin yakınlarına saldırı için azmettirdiğim yönündeki akıl almaz, gerçek dışı iddialar hakkında yargı sürecinin başlatıldığını, kamuoyunun bilgisine sunarım…” sözleri ile açıklamasını tamamlıyor.

Alnımız açık başımız dik hiçbir şekilde usulsüz işleme imza atmadık…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.