Bodrum Gündem

Türk Eğitim Vakfı ile BODER arasında Eğitim Bursu Protokolü

Türk Eğitim Vakfı ile BODER arasında Eğitim Bursu Protokolü imza töreni gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Türk Eğitim Vakfı ile Bodrum Otelciler Derneği arasında 2023-2024 eğitim öğretim yılı Turizm ve Otelcilik alanında yükseköğrenim gören gençlere destek olmak amacıyla 9 aylık süre ile burs uygulaması başladı.

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “1967’den buyana öğrencilere burs veren Türk Eğitim Vakfı ile imzalanacak bu protokolde Bodrum Otelciler Derneğinin önemini göstergesi olurken aynı zamanda Bodrum’da turizmin gelişmesine katkı sağlayacak bireylerin yetişmesini teşvik etmektedir. Gençliğimizin iyi bir turizm eğitimine Bodrum’un güzel turizm geleceğine inanan bütün üyelerimizin katkılarına açığız. Gerekli başvurular Türk Eğitim Vakfı üzerinden yapılacaktır.”

Tev yetkilisi tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “TEV olarak 56 yıldır çok önemli bir misyon üstlendik. Maddi imkanı kısıtlı ama başarılı gençlerimize umut olmak yolunda ilerliyoruz. Bodrum’da önemli bir adım atacağız. Turizm dalında eğitim almak isteyen gençlerimize destek olacağız. Tüm Bodrum halkını projeye desteğe davet ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.