Bodrum Gündem

Denizin Kızları Yenimahalle’yi Rahat Geçti

Denizin Kızları Yenimahalle’yi Rahat Geçti

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde aldığı THF Kadınlar Süper Kupa’sını alarak Hentbol sahalarında gururla dalgalandırmaya devam eden Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu dördüncü hafta maçları kapsamında Bodrum’da Yenimahalle Belediyesi ile karşılaştı.

Bodrum Gündem Haber

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Denizin Kızları, seyircisinin desteği ile sahada adeta devleşti. Maçın ilk anlarından itibaren oyunda hakimiyeti sağlayan Denizin Kızları ilk yarıda 22-20 skorla soyunma odasına galip giden taraf oldu.

Maçın ikinci yarısında da seyircinin desteği devam ederken, Denizin Kızları ilk yarıdaki mücadeleci tavrından ve kararlılığından taviz vermeyerek, Ankara’nın temsilcisi Yenimahalle Belediyesi SK.  Karşısında maçtan 40- 36 galip ayrıldı.

Önümüzdeki hafta Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları için 23 Eylül’de yine kendi evinde, kendi seyircisinin desteğiyle Portekiz’in ADA Sao Pedro do Sul takımı ile karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor tüm Bodrum yaşayanlarını bu heyecana ortak olmaları için davet ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.