Bodrum Gündem

Resmen MUSKİ Sorumlu

Bitez Aktur’dan, Ortakent yolunda meydana gelen Bodrum İçme Suyu İsale Hattında meydana gelen patlamadan kaynaklı yol trafiğe kapatıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bitez Atatürk Bulvarı Aktur girişinde bulunan Aktur Arasta AVM önündeki yolda, sabah 05:00 sularında su borusunun patlaması nedeniyle bir çok işletme sular altında kalırken, bazı araçlarda zarar gördü. Bu nedenle, 18 Eylül Pazartesi ve 19 Eylül Salı günleri tamirat çalışmalarının yapılacağı ve bu süre zarfında su kesintisinin olacağı bilgisi verilirken, yol da trafiğe kapatıldı. Bitez’den Ortakent’te gidecek olanların alternatif yol olarak Bergamut Caddesi üzerinden Şah Caddesinin kullanılabileceği bildirildi.

Diğer yandan bölgede en çok mağdur olan esnaflardan Murat Kurutaş DSİ tarafından yanlış malzeme kullanılması nedeni ile sürekli olarak patlayan içme suyu isale hattının mahkeme kararı ile MUSKİ’nin sorumlu olduğunun belirlendiği ve tüm esnafın zararlarının tazmini için dava açılacağı, bununla birlikte de Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ için de görevi ihmal ve devleti zarara sokma suçlarını işlediklerinden dolayı Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını ve dava açacaklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.