Bodrum Gündem

Almanya’dan Bodrum’a Kültür Çıkarması

Türk-Alman Oda Orkestrası ve Korosu 6 Ekim 2023 Cuma günü Numan Pekdemir’in sanat koordinatörlüğünde Bodrum Art Project / Pekdemir Kültür Sanat organizasyonuyla Bodrum’da konser verecek.

Bodrum Gündem Haber

Orkestra şefi ve piyanist Betin Güneş yönetiminde Türk ve Alman sanatçılardan oluşan Almanya ve Avrupanın diğer ülkelerinde ‘Turkish Chamber Orchestra and Coir’ adı altında pek çok konser veren, Türk-Alman Oda Orkestrası ve Korosu 6 Ekim 2023 Cuma günü Numan Pekdemir’in sanat koordinatörlüğünde Bodrum Art Project / Pekdemir Kültür Sanat organizasyonuyla Bodrum’da konser verecek.

Bodrum Belediyesi, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Müdürlüğü, Yasmin Resort, Bant Boru, Yaşar Kaya ve Hakkı Mandalinci’nin değerli destekleriyle Herodot Kültür Merkezindeki konser saat 20.30 da başlayacak.

Programda Betin Güneş’in düzenlemesiyle seslendirilen Türkülerimizin yanında klasik müziğin en güzel örnekleri de yer alacak. Mozart’ın Türk Marşından Puccini’nin aryalarına, My Fair Lady Müzikalinden Ben giderim Batuma kadar, halkımızın beğeneceğini düşündüğümüz eserler programda seslendirilecek.

Konser biletleri İLE kitabevinde satışa sunulmuştur.  Telefon 0536.273 89 34 Telefonla da ön rezervasyon yapılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.