Bodrum Gündem

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'tan liselere ziyaret

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'tan liselere ziyaret
26.09.2023
0
A+
A-

MANİSA (AA) – Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Aktaş'a ziyaretlerinde şube müdürleriyle emniyet personeli de eşlik etti. Aktaş, ziyaretlerde okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerle de bir araya geldi.

Okul çevresindeki esnafı da ziyaret eden Aktaş, esnaftan madde bağımlılığı ve benzeri suçlara karşı duyarlılık beklediklerini ifade ederek, kolluk birimleriyle iletişimde olmalarını istedi.

Yorumlar

  1. mükerrem yolcu dedi ki:

    okulları ziyaret eden, yüzü gülen ve işini bilen bir emniyet müdürü duruşunu takdir ediyorum, kolay gelsin ve başarılar Fahri Müdür…..

  2. mürüvvet batmaz dedi ki:

    yeni emniyet müdürümüz gayet aktif, sahada, görünür bir şekilde adım atmadık yer bırakmıyor, Allah gayretini daim eylesin, dualarımız seninle Fahri müdür

  3. Faik Çağıran dedi ki:

    Yeni Emniyet Müdürü hızlı çıktı, çalışkan her daim sahada okulda mahallede vatandaşın içinde, şehri farklı bir güvenlik iklimine taşıdı, inancım odurki çok başarılı çalışmaları olacak, güzel operasyonlara imza atacak, dularımız Fahri müdürümüzle…