Bodrum Gündem

Oasis Bodrum’da Pet Festivali Başlıyor 

Oasis Bodrum’da Pet Festivali Başlıyor 
16.10.2023
0
A+
A-

Oasis Bodrum ve Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Bodrum’da ilki gerçekleşecek olan Bodrum Pet Festivali, 20-21-22 Ekim 2023 tarihlerinde Bodrumlularla buluşuyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Pet Fest, pet sektörüne yön veren butik ve üretici markaları hayvan severler ile buluşturuyor. Evcil hayvanlar ve sokak hayvanları yararına gerçekleşecek olan festivalde patili dostlar için birçok tasarımcının özel olarak ürettiği hediyelik ve ihtiyaç duyacakları tüm ürünlerin olduğu stantlar yer alacak.

20-21-22 Ekim tarihlerinde saat 10.00 ile 20.00 arasında yapılacak “Bodrum Pet Fest” etkinlikleri; farklı yaş gruplarına hitap edecek. Kültürel ve sanatsal faaliyetler, eğlenceli aktiviteler, çocuklara yönelik söyleşi ve etkinliklerle renklenecek festivalde tiyatro sanatçısı Melek Şahin, mama kabı atölyesi ile 2 gün boyunca çocuklarla birlikte olacak. Tiyatro sanatçısı Mihriban Er’in anlatımı ile “Pisi Kolojik Öyküler” hikâye kitabı çocuklarla buluşacak.  Eğitmen Okan Yurtbil ise 2 gün boyunca arama kurtarma köpeklerinin eğitim sürecini açıkladığı söyleşilerle festivalde ziyaretçilerle birlikte olacak. Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu festivalde ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesi sağlanacak. Festival boyunca Hermos sponsorluğunda ziyaretçilere ücretsiz mama dağıtılacak.

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Gezici Sağlık Aracı ile birlikte festivale katılan Veteriner hekimler ve müdürlüğe bağlı ekip arkadaşları, Cuma günü festivale gelen ziyaretçilere gezici araç işleyişi hakkında bilgilendirmede bulunacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.