Bodrum Gündem

Bodrum Eğitim Sen temsilcisi Şükriye Akengin oldu

Bodrum Eğitim Sen temsilcisi Şükriye Akengin oldu

Eğitim Sen Bodrum Temsilciliği 12. Dönem Olağan Kongresi gerçekleştirdi. Yeni yürütme kuruluna Şükriye Akengin, Gönül Ay, Ercan Yıldırım,  Cezmi Öztürk  ve Mehmet Güzelordu seçildi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum 11.dönem Eğitim Sen geçmiş dönem başkanı Yüksel Okyay açılış konuşmasında şunları söyledi “Eğitim emekçileri olarak mücadele tarihimizden aldığımız güç ve kararlılıkla bugün de yolumuzda  yürümeye devam ediyoruz

Kongrenizin eğitim emekçileri mücadelesine ivme kazandırmasını, özlük, ekonomik, meslek onuruna yaraşır kazanımlar olmasını, mücadeleyi daha üste taşıyacak etkiyi yaratmasını diliyorum.

Bodrum da Eğit Sen ve Eğitim Sen örgütlenmesinde ve mücadelesinde büyük bir özveriyle çalışmış katkı sunmuş, bugün aramızdan ayrılmış, anıları mücadelemizde yaşayacak, mücadele arkadaşlarımızdan sevgili Nevzat Can, Gökhan Balaban, Cemil Altunel, Çerkez Aydemir ve yakın zamanda kaybettiğimiz Çerkez Aydemir öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz.

Bu dönem ve geçmiş dönemlerde yürütme de görev almış arkadaşlarımıza Eğitim Sen e verdikleri emekleri, katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Bu bir bayrak yarışı yeni görev alacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Eğitim Sen in bir neferi olarak her zaman, her alanda yan yana, omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Hangi konuda destek isterlerse desteğe hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Parasız, Eşit Laik, Özgürlükçü, Bilimsel, Demokratik, Anadilde Eğitim Mücadelemizden Asla Vazgeçmeyeceğiz!

Bu süreç sınıf mücadelesinin yükseldiği bir dönem olsun.

Eğitim Sen Bodrum Temsilciliğine başkan olarak seçilen Şükriye Akengin geçmiş dönemde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, laik, bilimsel, demokratik, parasız, anadilde eğitim mücadelemiz devam edecek” dedi.

Yürütme kurulu görev dağılımında Şükriye Akengin temsilci seçilirken Gönül Ay, Ercan Yıldırım,  Cezmi Öztürk  ve Mehmet Güzelordu da yeni yönetimde görev aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.