Bodrum Gündem

Boluspor-Bodrum FK maçının ardından

Boluspor-Bodrum FK maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında sahasında Bodrum FK’yi 2-1 yenen Boluspor’da teknik direktörü Yalçın Koşukavak, “İnşallah böyle arka arkaya galibiyetler Boluspor adına devam eder.” dedi.

Koşukavak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

Oynanan maçın çok önemli olduğunu vurgulayan Koşukavak, “Biz, 17 puanlı bir Bodrum FK’ye karşı zor bir maçı kazandık. Detaylarına gelince Bodrum takımının oyun planları uzun top oynayıp, düşen iki topları kazanıp hücum etmek öyle bir oyun planı olan takım.” diye konuştu.

Koşukavak, Bodrum maçına bir haftadır hazırlandıklarını anlatarak, “Oyuncularım çok fazla ikili mücadele kazandılar. Çok mücadele ettiler. Sonuçta da geriden gelip kazanmak çok iyi, çok güzel. İnşallah böyle arka arkaya galibiyetler Boluspor adına devam eder. Çok mutluyum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hem ekonomik anlamda hem sezona başlangıç anlamında. İnşallah Allah yüzümüze bakar düzeltiriz.” ifadelerini kullandı.

 

– Bodrum FK cephesi

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise “Rakibimizin uzun topları ve duran toplarıyla etkili olacaklarını tahmin ediyorduk ve de oldular. Maalesef önlem alamadık, kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Üzüntülüyüm.” değerlendirmesinde bulundu.

Taşdemir, Boluspor’un kazanmayı çok istediğini ve maçı da kazandığını dile getirerek, Bolu ekibine bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.