Bodrum Gündem

Güvenilir Ürün Platformu & Bayim Olur Musun?

Toplumu törenler, bireyi müzik eğitir.

xxx

Çalışma ve çabalarını yakından izlediğimiz İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Kaliteli insan Sn. Celal Toprak tarafından, ürün güvenirliğinin yaygınlaştırılması ve toplumsal bilincin oluşturulması amaçlı Yenikapı Kültür Merkezi giriş salonunda Güvenilir Ürün Platformu’na verilen destek nedeni esas alınarak Elif Aşlamacı Attepe takdimiyle şu adlar sertifikalarını aldılar; Serhat Akbel, Özlem Yılmaz, Evrim Kırmızıtaş Başaran, Nevhan Gündüz, Özhan Erem, Talip Bayram, Recep İnecik, İbrahim yalçın ve Fahrettin Birsel Temel…

***

Sonrasında Celal Toprak yönetiminde: Talip Bayram, Recep İnecik, İbrahim Yalçın ve Fahrettin Birsel Temel gibi dört yetkin adın konuşmalarıyla Bayileşen Lezzetler Paneli gerçekleştirildi. Bu sırada yoğun emek harcanarak Ekim-2023 sayısı yayımlanan İŞ DÜNYASI adlı dergisinden edinme olanağım da oldu.

Daha çok Bayim Olur musun? Etkinliği esas alınarak program düzenlendiğini gözlemledim. Bayim Olur musun 20 Franchising Fuarında talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrılan İmranlı Belediye Başkanımız Murat Açıl, gereği gibi anıldı. (Sivas’ın İmranlı ilçesinde Belediye Başkanı Murat Açıl’ın da içerisinde bulunduğu araç ile hafif ticari araç çarpışmıştı. Kazada 7 kişi yaralanmış, evli ve 4 çocuk babası Açıl, hastanede hayatını kaybetmişti.)

***

BAYİM OLUR MUSUN? Salonuna adımımı attığımda yoğunluk gözüme yansıdı! Müşteri ile masalarda konuşan ve ikramlarda bulunan görüntüleri izledim.

Stantlarda etkin görev yapan Banu Arıduru, Sibel Çelik ve Evrim Kırmızıtaş Başaran ile kısa-öz söyleşimiz oldu. Bayim Olur musun? Görülmeye değer bir etkinliktir.

*

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.