Bodrum Gündem

3.Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuar’ına ev sahipliği yapacak

3.Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuar’ına ev sahipliği yapacak

3.Bodrum Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı 9 Kasım’da açılıyor. Fuar 9 -12 Kasım tarihleri arasında konuklarını ağırlamaya hazır.

Bodrum Gündem Haber

Düzenlediği fuarlarla Bodrum’da fuar kültürünün oluşmasında önemli katkıda bulunan dikkatleri İdeal Fuar, 9-12 Kasım tarihleri arasında önemli bir fuara da imza atıyor. İdeal Fuar,  Çağanlar İnşaat Ana sponsorluğunda 9-12 Kasım tarihleri arasında 3. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı düzenliyor.

9- 12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek fuar, Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar alanında yapılacak.

Fuara, birçok proje üreten ve dekoratif iş alanlarında iş yapan, sektöre yön veren firmalar katılacak.

Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerindeki üretici, satıcı, alıcı ve tedarikçilerin ürün ve hizmetini buluşturan 3. Bodrum Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuar’ında emlak, inşaat projeleri, tedarikçi ürünlerinin yanı sıra, stant etkinlikleri ile de renkli görüntülere sahne oluyor.

Fuar 9- 12 Kasım 2023 tarihleri arasında gezilebilecek.

Başta Rusya olmak üzere, Dubai, Ukrayna, Kıbrıs ve Ortadoğu Ülkeleri’nden firmaların katılımcı olduğu fuar, Dünya’nın çeşitli ülkelerinden ziyaretçileri ağırlıyor.

Milyon dolarlık yatırımcıları Bodrum’da bir araya getiren fuarda emlak, inşaat, inşaat projeleri ile inşaat sektörü tedarikçileri olmak üzere dört ana katılımcı kategorisi bulunuyor.

Gayrimenkul, İnşaat ve Yapı Dekorasyon firmalarının birbiriyle heyecan verici iş birlikleri kurmasına olanak tanıyacak, Gayrimenkul sektöründeki en iyi projelerin ve cazip fiyat seçeneklerinin de ön plana çıkacak bu fuarda.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuar, sektör temsilcilerinin ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini şimdiden çekmiş durumda.

Yerli ve yabancı yatırımcıların katılımla gerçekleşecek Emlak Sektörünün Önde Gelen Firmalarının ve Dev Projelerin yer Alacağı fuarda, sektör temsilcileri, yatırım, finans, sermaye ve pazarlama kuruluşlarının yanı sıra gayrimenkul, devre mülk, villa, termal tesis, plaza ve çeşitli yaşam merkezleri de yer alacak.

Öztürk: Bodrum’da sürdürülebilir projelere imza atmayı esas alıyoruz

Uluslararası boyutu olan fuarın ana sponsoru Çağanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Özturk, fuarın ana sponsoru oldukları için haklı bir gurur yaşadıklarını söyledi.

Bodrum’da fuar kültürünün oluşmasında katkı sağladıklarını belirten Öztürk, “Geride bıraktığımız fuarlarda da katılım sağladık. Biz Bodrum’da sürdürülebilir projelere imza atmayı esas alıyoruz. Bulunduğumuz bölgelerde ve  Bodrum’da sürdürülebilir yatırımları esas aldık. Yatırımlarımızı yaparken bu tür etkinliklere, fuarlara katılarak güç verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu piyasanın sürdürülebilir ve nitelikli olması açısından bu tür fuarlar önem arz ediyor. Bu bağlamda Her şeyden önce bugün mutlu olduğumuz kadar gururluyuz. Yapı sektöründe ortaya koyduğumuz projelerle kendimizi ispatladık.  Bu piyasa koşullarında kalite ve sürdürülebilir bir vizyon ortaya koyduk. Bu iki etken sizi yukarıya taşır. Bu bağlamda kendi kalitemizi ve vizyonumuzu uluslararası bir niteliğe de dönüştürmek istedik. Çağanlar İnşaat olarak, bu fuar ile deneyimlerimizi uluslararası bir arenada paylaşmak ve sektörün öncüleriyle birlikte olmak istedik. Böylesi süreçler bize deneyim ve güç verecektir” dedi.

Karakaya: 2024 yılında sürprizlerimiz olacak

Bodrum’da önemli fuarlara imza atan İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, ise yaptığı açıklamada kalıcı başarı vurgusu yaptı.

Fuar sektörünü ile Bodrum bütünleşmesi sağladıklarını belirten Karakaya, “İdeal Fuar olarak Bodrum’da bir birinden önemli fuarlar gerçekleştirdik. Bodrum ekonomisine hitap eden fuarlarımız ile ticaret hacmini yükselttik. Hedefimiz sürdürülebilir bir fuar kültürü oluşturmaktır. Bundan sonraki projelerimizde de sürdürülebilir bir yaklaşım ortaya koyacağız. Yine Bodrum, turizm açısından çok önemli bir vizyona sahip. Bu bağlamda İdeal Fuar olarak bu vizyonu, doğru kanalize ederek, kongre turizmine katkı sunmayı hedefliyoruz.

Bu fuarımızın üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Daha önceki fuarlarımız oldukça  ilgi gördü. Fuarlarımıza hem yurt dışında  hem de yurt içinde katılım  oluyor. Uluslararası niteliği  olan bir işe  imza atıyoruz. Tüm paydaslarımıza ve ana sponsorumuza teşekkür ediyoruz. 2024 yılında çok sürpriz projelerle tekrar karşınızda olacağız. Daha güzel  işlerde  buluşmak dileğiyle.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.