Bodrum Gündem

Rock yarışmasında on bin liralık ödül Zeus Project’in oldu

Rock yarışmasında on bin liralık ödül Zeus Project’in oldu

Bodrum’un sevilen müzisyenlerinden Can Durmaz’ın organize ettiği 1.Amatör Rock Grupları yarışmasının birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi Zeus Project oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Uzun yıllardır Bodrum’un çeşitli mekanlarında müzisyenlik yapan Can Durmaz, .Amatör Rock Grupları yarışması düzenledi. Cafe Beatles Turgutreis’te düzenlenen yarışmaya Bodrum’daki gençlerden oluşan birçok amatör Rock gurubu katıldı.

Aydın Karabulut, Aydın Tilkan ve Tufan Arıkan’ın jüri üyesi olduğu yarışmada birinciye 10 bin liralık para ödülü verilirken yarışmanın 2. Ve 3. Süne de teselli armağanları verildi.

Organizasyonun fikir sahibi ve uygulayıcısı müzisyen Can Durmaz, bu yarışmayı organize etmedeki amacını şu cümlelerle açıkladı “Amacım Bodrum’da yeteneği olan gençleri bir araya getirip gruplar oluşturmak ve bu gruplarla sanata olan heveslerine, yeteneklerine yol vermek  ve onları teşvik etmek diyebilirim. Buna ihtiyaç vardı. Bana destek olan sponsorlarımız ve jüri üyelerimizle çok güzel bir etkinliğe başlamış olduk. Gençlerimizin aileleri de bizlerin bu yola çıkmamıza en başından itibaren destek verdiler, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden başarılı gençler müzikte bir adım daha ilerlemiş oldular. Biz de böylesi güzel bir ana vesile olduk. Katılım inanılmaz güzeldi ve yarışma muhteşem geçti. Bodrumlu Amatör Rock Gruplarının katıldığı yarışmada Zeus Project birinci oldu. İkinci ve üçüncü olan gruplara da teselli ödüllerimiz oldu. Aslında bu yarışmada kazanan tüm gruplardı. Cafe Beatles Turgutreis’e teşekkür ederiz. Hem mekanlarını amtör müzik guruplarına açtıkları için hem de ses sistemi tonmaister, davul, ziller ve gitar amfileri gibi ekipmanları sağladıkları için. Gençlerin her birine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.