Bodrum Gündem

Sanatçı Serap Yenici Ev Sahibi Mağduru Oldu

Sanatçı Serap Yenici Ev Sahibi Mağduru Oldu

Müzikolog besteci Serap Yenici de Bodrum’da yaşadığı evinde ev sahibi mağduru oldu.

Bodrum Gündem Haber

Kirayı artırmak isteyen ev sahibi sanatçının su ve elektrik sayaçlarını söktürdü. 1,5 aydır elektriksiz ve susuz yaşayan Serap Yenici, mahkemeleri kazanmasına rağmen evinde yaşayamadığını belirtti.

Sanatçı Serap Yenici yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Pandemi döneminde kiracı olarak girdiğim dairede yasaklar bitmesiyle tavır değiştiren ev sahibinin haksız mobinglerine maruz kaldım. Kendisini mahkemeye vererek haklı olduğumu ispat ettim. Ancak bu kez elektrik ve su saatlerimi sökerek beni elektriksiz ve susuz bıraktı.

Ev sahibi 8 defa sözleşme kurallarına aykırı bir şekilde evime icra gönderdi. Hepsini mahkemeye giderek icra takiplerini durdurdum. Ben elektrik ve su sayaçlarımı Kaymakamlıktan aldığım yazı ile geri taktırmaya çalışırken, bu kez de ev sahibimin kardeşinden ve ev sahiplerinin oluşan Site yönetimi buna engel oldu. Sebep olarak benim ev sahibimi karşılarına alamazlarmış. Kardeşi yönetim de olunca zaten suç olan işleme yönetim de bu tavrıyla iştirak ediyor. Çünkü benim ev sahibimin dairesi dubleksten bölme olduğu için benim. Kiracılığı tanımazlarmış. Site de zaten şantiye elektriği kullanıldığı için ev sahibim dâhil kimse abonelik alamıyor tüm saatler yönetime bağlı bu durumda saati söken ev sahibine ihtar çekeceklerine şahsımı daha da zor da bırakmaya çalışıyorlar… Hâlbuki 3,5 yıldır problemsiz ve tüm faturalarım hesaplanarak ve zamanında ödeyerek oturuyordum. Yeni yanlı yönetim gelince her şey değişti. Bugüne kadar benden elektrik ve su parasını sorunsuz alan yönetim, yerine yeni yönetim gelince benden iki daireye ait elektrik ve su parası talep ettiler. Mağdur edici süreçte benim bu ödemeye itiraz etmem ve ihtar çekmemle başladı. Tüm resmi kurumların yazısına rağmen saatinizi taktıramayız diyerek kilitli su odalarını açmayarak beni 1,5 aydır elektriksiz ve susuz mağdur ettiler.

Hiç bir resmi işlem yapmadan kendi kötü niyetleriyle beni susuz ve elektriksiz bırakan ev sahibimden ve yöneticilerden şikâyetçi oldum. Bu çektiğim sıkıntıları maddi manevi geri almak amacım. Resmi kurumlardan uğradığım haksızlığın önlenmesi için acil olarak yardım bekliyorum…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.