Bodrum Gündem

Yıldız Holding yatırımcı ve analistlerle buluştu

Yıldız Holding yatırımcı ve analistlerle buluştu
23.11.2023
0
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Yıldız Holding ve holdinge bağlı halka açık şirketlerin, finansal performansları "2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı"nda masaya yatırıldı.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, Yıldız Holding, halka açık şirketlerinin 2023 yılı 9 aylık finansal performansına ilişkin ayrıntıları "2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı"nda aktardı.

Finans paydaşlarının geniş katılımıyla İstanbul Wyndham Grand Levent Hotel'de gerçekleştirilen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen etkinlikte Yıldız Holding'in halka açık şirketleri; Ülker Bisküvi, Kerevitaş, Şok Marketler, Bizim Toptan ve Gözde Girişim ile Penta Teknoloji'nin 9 aylık finansal sonuçları hakkında bilgi verildi.

Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Fahrettin Günalp Ertik'in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CFO) Ziya Kayacan, Bizim Toptan CFO'su Önder Arıkan, Gözde Girişim CEO'su Levent Sipahi, Penta Teknoloji CFO'su Ertan Kirez, Ülker Bisküvi CFO'su Fulya Banu Sürücü ve Kerevitaş CFO'su Ufuk Kasar şirketlerin mali performansına ilişkin ayrıntılı sunumlar gerçekleştirildi.

– "Finansal istikrarımızı koruyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Fahrettin Günalp Ertik, bu toplantı vesilesiyle Holding ve şirketlerinin finansal performansı başta olmak üzere yıl boyu gerçekleşen başarılı iş sonuçlarını yatırım camiasından değerli konuklarla paylaşma imkanı bulduklarını belirtti.

Ertik, "Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan zorlu ve belirsiz süreçlere rağmen Holding ve şirketlerimizde odaklanma stratejimizin de katkısıyla finansal istikrarımızı koruyoruz. Holdingimiz ve şirketlerimiz, başarılı performanslarını istikrarlı ve sürdürülebilir bir temel üzerine inşa ederken, pazar dinamiklerine çevik bir şekilde adapte olma yeteneklerini güçlendiriyor. Diğer yandan, şeffaf yönetim anlayışımız doğrultusunda, paydaşlarımızla aramızdaki güçlü iş birliği ve diyalog ortamını bu toplantılar sayesinde interaktif bir iletişim süreciyle yönetiyoruz. Önümüzdeki dönemde de tüm paydaşlarımız için değer üretmeye, ülkemiz ekonomisine katkı sunarken dünyada da yeni coğrafyalara yapacağımız yatırımlarla etkimizi büyütmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.