Bodrum Gündem

Nurettin Demir’den sonra Akın Üstündağ da Muğla’yı yönetmeye aday

Nurettin Demir’den sonra Akın Üstündağ da Muğla’yı yönetmeye aday

3 dönem CHP Muğla Milletvekili olan Nurettin Demir’in Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının ardından 2 dönem CHP’den milletvekili olan Akın Üstündağ da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

CHP’den 24-25-26. dönem Muğla milletvekili olan Prof. Dr. Nurettin Demir’in ardından 25. ve 26. Dönem CHP Muğla Milletvekilliği yapan avukat Akın Üstündağ da Muğla Büyükşehir belediye başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Prof. Dr. Nurettin Demir’in başkan adaylığı açıklamasının detayları şöyle; Her kesimle kol kola yürüyeceğiz. Önceliğimiz Muğla’mız olacak. Kırgınlıkları, dargınlıkları ortadan kaldıracağız. Muğla’nın her köşesini kapsayacak projeler geliştirmeyi hedefliyor, tarihimizi ve kültürümüzü koruma sözü veriyorum. Şehrimizin zengin mirası, geçmişimizin bize bıraktığı bir hazinedir. Bu mirası gelecek nesillere aktarırken, modernizmin getirdiği değişimlere de dengeli bir şekilde adapte olacağız. Sizlerle birlikte, Muğla’nın turizm potansiyelinin yanı sıra tarım potansiyelini de en üst düzeye çıkaracağız. Bilimsel yönetim ve hukukun kılavuzluğu altında, kalkınma için gerekli adımları atarken, iletişimi her zaman ön planda tutacağım. Turizmde yepyeni bir vizyon planımız var. Amacım, şehrimizi dünyanın en bilinen turizm merkezlerinden biri haline getirmek. Bu yolda, sadece ekonomik değil, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliği de gözeteceğim. Temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için çalışacağım. Muğla’nın yarınları, hep birlikte yazacağımız bir hikâye. Şehrimizin geleceğine güç katmak için el birliğiyle çalışalım.”

Avukat Akın Üstündağ’ın basın mensuplarına gönderdiği aday adaylık açıklaması ise şöyle; “ Benim için CHP gibi tarihi anlamlı, etkili ve ülkeyi kuran bir partide gençlik kollarından itibaren hemen hemen her kademeyi görmüş olan bir arkadaşınız olarak Muğla’yı yönetmeye talip olmak ve bu başvuruyu yapmak benim son derece onur ve gurur vericidir. Demokratik süreçlerden geçirilmesini umduğum adaylaşma sürecinin sonucunda bu görev şahsıma verilirse bütün birikimimi ve yönetme kabiliyetimi ortaya koymak istiyorum”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.