Bodrum Gündem

Başkan aday adayı Mehmet Özalın’dan çarpıcı açıklamalar

 

Gazeteci Çiçek Bozoğlu, Bodrum Ekspres Gazetesi’nin ve Matbaasının sahibi Mehmet Özalın ile Bodrum Belediyesi başkan aday adaylığına giden süreci değerlendirdi.

Kamera: Kübra Kurucu

 

Bodrum Gündem Gazetesinin Facebook sayfasından canlı yayınlanan programda konuşan Başkan aday adayı Mehmet Özalın, 2009-2019 yılları arasında Bodrum Belediyesinde aldığı görevler sırasında 4 Yüz Bin imza attığını ve hiç birinden soruşturma geçirmediğine dikkat çekerken, belediyeciliğin ne olduğunu bizzat içinde görev ve sorumluluk alarak öğrendiğini kaydetti.

Özalın CHP’den çok fazla aday adayı olmasının parti içi demokrasisinin işletildiğinin açık bir örneği olduğunu belirtirken “Çok aday olması CHP’nin gurur duyması gereken bir özelliğidir. Bodrum’da bunun temelini atanlardan biri de geçmiş dönemde CHP Bodrum İlçe Başkanlığı yapmış olan öğretmen emeklisi babam Hüseyin Özalın’dır.” Dedi.

Gazeteci Çiçek Bozoğlu’nun 2019 yılından sonra neden siyasi arenalarda sizi göremedik şekkindeki sorusuna “O zamanki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ben de dahil diğer aday adayları ile yaptığı toplantıda özellikle Muğla’da, bizim bölgemizde mevcut başkanlarla yol almak istediğini söyledi. Biz de parti geleneğine uyarak geri planda durmayı tercih ettik. Bu gerçeği de bugün burandan ilk kez açıklıyorum.” Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.