Bodrum Gündem

Yeni Bir Bodrum Markası “Terminal Store”

Yeni Bir Bodrum Markası “Terminal Store”

Mekanik tesisat işlerinde kullanılan tüm malzemelerin satışı konusunda hizmet verecek olan yeni bir Bodrum markası “Terminal Store” 9 Aralık Cumartesi günü açılıyor…

Bodrum Gündem Haber

Lojistik ve stoklama gücü ile projelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri zaman kaybı yaşatmadan sağlamayı hedefleyen “Terminal Store” 9 Aralık Cumartesi günü açılıyor. Konacık Mh. Atatürk Blv. No:135/B adresinde açılışı gerçekleşecek olan Bodrum’un yeni markası “Terminal Store” mekanik tesisat işlerinde kullanılan tüm malzemelerin satışı konusunda hizmet verecek. Terminal Store, 900m2 kapalı alan olmak üzere toplamda 1.500m2 alan üzerinde kurulu bir lojistik satış üssü üzerinden yönetilecek.

Lojistik ve stoklama gücü ile projelerin zaman kaybı önlenecek…

“Terminal Store” Bodrum yarımadasındaki projelerin mekanik tesisat işlerinde kullanılan tüm ürünlerin sağlayıcısı olma hedefinde. Terminal Store, tedarik etmiş olduğu ürünlerin bölge ana bayisi ve dağıtıcısı konumunda benzer alanda yarımadada hizmet veren ve ürün satan, kişi ve kurumların malzeme sağlayıcısı olmayı istiyor.

Tedarik etmiş olduğu ürünlerin bölge ana bayisi ve dağıtıcısı konumunda olan Terminal Store, birlikte çalıştığı kişi ve kurumlara en iyi fiyat, en uygun ödeme şartları ve en hızlı servis imkânıyla hizmet sağlayacak. Günümüz şartlarının en büyük problemi lojistik maliyetleri Terminal Store’un lojistik ve stoklama gücü ile projelerin ihtiyaç duyduğu ürünler zaman kaybı yaşatmadan ulaştırmış olacak.

16 ana marka ve markalara ait 20.000 çeşit ürün…

Terminal Store çatısı altında 16 ana marka ve bu markalara ait en az 20.000 çeşit ürün bulunuyor. Bu bağlamda Terminal Store bugün itibarı ile kendi sektöründe yarımadanın en büyük lojistik ve satış ağına sahip markalarından birisi olmaya aday. Terminal Store olarak hedeflerinin oluşturdukları bu yapının sürdürülebilir ve yönetilebilir yapısının devamlılığı, müşteri ve iş ortaklarının daimî partneri olabilmek olarak ifade ediyorlar.

Terminal Store kendi alanında bir ilk olmamakla beraber işine olan bakışı, lojistik imkânları ve profesyonel bakış açısıyla bir ilk olacak. En büyük farklarının ise tecrübe ve tüm bu yapının profesyonel olarak yönetilebilir olması olarak tanımlıyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.