Bodrum Gündem

Başkan Gümüş’ten Gürün’e: “Sizin Değeriniz, Siz Gittikten Sonra Anlaşılacak”

Başkan Gümüş’ten Gürün’e: “Sizin Değeriniz, Siz Gittikten Sonra Anlaşılacak”

CHP Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, tekrar aday olmayacağını açıklayan Osman Gürün’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bodrum Gündem Haber

Gümüş, “Hakkınızı helal edin. Kötü niyetli insanlar var. Üç beş tetikçi her zaman vardır. Sosyal medyada şaklabanlık yapanlar hep vardır. Keşke ben de sizin gibi eserler bırakabilseydim. Biz konuşan değil, iş yapanların arkasındayız. Sizin değeriniz siz gittikten sonra anlaşılacak” dedi.

Gümüş: “Menteşe Cazibe Merkezi Haline Geldi”

Başkan Bahattin Gümüş, “10 yıl önce Menteşe Belediyesi yoktu. Büyükşehir ile birlikte kurulduk ve Menteşe 10 yılda çok güzelleşti. Menteşe cazibe merkezi haline geldi. İnşallah bu güzelliği hep birlikte devam ettirip, Menteşe’yi beraber yönetmeye devam edeceğiz. Bizim arkamızda büyükşehir belediyemiz vardı. Osman Başkanıma teşekkür ediyorum” diyerek büyük şehrin Menteşe’ye verdiği katkıları anlattı.

“Keşke Ben De Sizin Gibi Eserler Bırakabilseydim”

Gümüş, “Bu hizmetleri görmeyenler olabilir. Osman Gürün başkanım, 25 yıldır bu kenti korudunuz. Bu güzellikler sizin sayenizde. Ovaya inşaat yapılamaması sizin ve diğer başkanların sayesinde oldu. Hakkınızı helal edin diyoruz. Kötü niyetli insanlar var. Üç beş tetikçi her zaman vardır. Sosyal medyada şaklabanlık yapanlar hep vardır. Fakat sizin değerinizi genel başkanımız da gösterdi. Keşke ben de sizin gibi eserler bırakabilseydim. Konuşan değil, iş yapanların arkasındayız. Sizin değeriniz siz gittikten sonra anlaşılacak” dedi ve Menteşe’deki Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nin önemini anlattı.

Gürün: “Bizler Başarıya Mahkumuz”

Başkan Gürün ise, “Kişisel sürecimle ilgili konuşmayacağım. Ama partimizin şuan seçim süreci ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Karma bir yöntemle belediyelerimizde aday belirlemesi yapılacak. Aday adayı sayısında artış var. Bu hem güzel, hem de seçim sürecinde olumsuzluklara neden olabilir. Yarışın dikkatli yapılması gerekiyor. Birbirleri ile ilgili hiç kötü söz söylemeden aday adaylarının sadece kendilerini tanıtmasını öneririm. Eğer böyle yaparsak aday tespitinden sonra küskünler ve aday olanlar diye ikiye ayrılmayız. Bizler başarıya mahkumuz” dedi.

“İyi Parti İle Tabanda İttifak Kurulmalı”

Gürün, “Tüm ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanma şansımız çok yüksek. İyi Parti’nin ittifak yapmaması Muğla için çok fazla bir değer taşımıyor. Tabii ki İyi Partili arkadaşlarımızın desteğini atabandan isteyeceğiz. Ama üst yönetim kendi adaylarını çıkaracaklarını söylediler. Önceki seçimde de adayları vardı zaten. Tabanda bir ittifak yürütmemiz gerekiyor. Belediye başkanlarımızın hizmetlerini ilçelerde çok iyi anlatmamız gerekiyor. Kavgasız bir süreç geçirilsin. Kişisel menfaat ve hırslardan uzak, partimizi gelecekte en yüksek seviyeye taşımalıyız” diye konuştu.

Kaynak: Altar Zeyhan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.