Bodrum Gündem

Bodrum Sağlık Vakfı’ndan “Engelli Bireylerin Hukuksal ve Sosyal Hakları” Semineri

Bodrum Sağlık Vakfı’ndan “Engelli Bireylerin Hukuksal ve Sosyal Hakları” Semineri

Engelli bireylerin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak ve toplumun engellilik ve sorunları konusunda farkındalıklarını arttırmak amacı doğrultusunda hizmet veren Bodrum Sağlık Vakfı, 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de Bodrum Kale Okulları Konferans Salonu’nda düzenleyeceği “Engelli Bireylerin Hukuksal ve Sosyal Hakları” semineri ile Muğla Barosu Engelli Hakları Komisyonu’nu ve M.B.B. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nı engelli bireyler için bir araya getirecek. 

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmet Uzmanı Zeliha Balık ve Muğla Barosu Engelli Hakları Komisyonu Başkanı Tuğçe Bayram’ın konuşmacı olarak yer alacağı seminerde; engelli bireylerin karşılaşabileceği hukuksal durumlar ve yararlanabileceği sosyal haklar konusunda bilgilendirme yapılacak.

16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de Bodrum Kale Okulları konferans salonunda gerçekleşecek seminerde engelli haklarının Türk Hukuk Sistemindeki yeri, eğitim, sağlık, sosyal alanlardaki kanun ve yönetmelikler ile Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli bireylerimize yönelik sunulan hizmetler konusunda konuşmalar gerçekleşecek.

Seminere engelli bireyler, engellilik alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, okullar ve dernekler katılım sağlayacak. Bodrum Sağlık Vakfı, tüm Bodrum halkını düzenlediği seminer ile engelli hakları konusunda bilgi edinme ve bilinçlenmeye davet ediyor.

Yorumlar

  1. Neşe Özcan dedi ki:

    Izleyecegim