Bodrum Gündem

Muğla Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 126 araç ekledi

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 452 MİLYON 367 BİN LİRA YATIRIMLA FARKLI ALANLARDA KULLANILACAK 126 ARAÇ EKLEDİ.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 126 araç ekledi
12.01.2024
0
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 452 Milyon 367 Bin lira yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 126 araç ekledi. Muğla’ya kazandırılan araçlar için Menteşe ilçesi eski garaj alanında tanıtım töreni yapıldı.

Törende konuşan Başkan Gürün, “Büyükşehirde 10 yıllık bir dönemim oldu. 3 dönem de Muğla belediye başkanı olarak görev yaptım. En çok mali duruma önem verdim. Önce kumbaramda parayı topladım. Sonra yatırımları yaptım. Hizmet ederken bahaneler üretmeden çözüm arayışı içinde oldum. 22 yıl ben hiç iktidar yüzü görmedim. Muhalefette bir belediye başkanı olarak göreve devam ettim. Çok sayıda haksızlık yaşadık. Bunlara rağmen çok büyük yatırımlara imza attık. Bodrum’un üstü milleti altı bizi yakıyordu. Ama o altyapıyı bitirdik. Şimdi vatandaş onun nimetinden faydalanmaya başlayınca o tozu, çukuru unutacak. Belki o zaman Osman Başkan yapmıştı diye hatırlarlar. Son güne kadar hizmetime hiç ara vermeden devam edeceğim. Yeni temel atmalarımız olacak. Belediye Başkanlığı seçimine 3 ay kaldı neden bu araçları aldın diyebilirsiniz. Bu karar yeni verilmedi. Bunların mali programlarını yapalı çok uzun zaman oldu. 23 otobüs, 32 kamyonet, 8 damperli kamyon, 6 su tankeri, 6 yol süpürme aracı, 4 mobil bakım onarım aracı, 3 sepetli platform, 3 mini çöp toplama aracı, 1 vidanjör, 1 kayar kasalı kurtarma aracı, 1 kanal kazıcı yükleyici iş makinesi, 1 paletli dozer, 1 iş makinesi taşıma aracı, 19 motosiklet dahil ettik” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş” Büyükşehir’in geçmişten günümüze baktığımız zaman neredeyse 10 yılı geride bıraktık. 10 yıl öncesine göre bugün geldiğimiz noktada alt yapısında üst yapıya kadar başta Menteşe ilçemiz olmak üzere 13 ilçede Büyükşehir’imizin yaptığı çalışmaları ve projeleri hepimiz bilmekteyiz. Bu kentte yaşayan vatandaşlarımızın rahatlığı, huzuru ve güvenliği için çok güzel çalışmalar yapılmakta. Neredeyse 2. dönemin sonuna geldiğimiz bu günler dede Büyükşehir Belediyemizin önderliğin dede Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları görmek bizleride özellikle Menteşe Belediyesi olarak çok mutlu etmekte ve gururlandırmaktadır. Bugünde yine araç tanıtım nedeni ile sizler ile beraberiz burada bulunan son model otobüsler böyle soğuk havalarda vatandaşlarımızın daha huzurlu, konforlu ve daha güvenli sıcak ortamda yolculuk yapa bilmesi için hala başkanımız çalışmaya devam ediyor ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.