Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Bir gazetecinin özeleştirisi!

    Bugün donmuş göl üzerinde yürüdüm. Bodrum’daki seçimleri düşündüm. Kendimce bir değerlendirme yaptım.

    CHP’den aday adayı olan tüm Başkan adayları bir kere hepsi birbirinden değerliler. Hepsinin güzel projeleri var.

    Ben bu seçimde Sayın Ahmet Aras’ı destekledim. Bir gazeteci olarak objektiflik esastır. Ancak ben aynı zaman da Bodrum sevdası biriyim. Bodrum benim yaşlılığımın geçeceği yer. İki tarafım da Bodrum için atıyor.

    Diğer aday adaylarını da yazdım

    Ayrıca, gazetecilik görevim gereği CHP’den aday adayı olan diğer isimlerden Sayın Halil Karahan, Cafer Taşkan ve Volkan İlgüz ile ilgili olarak da yazılarımı objektif bir şekilde yazdım ve sosyal medya hesabımda da yayımlandı.

    -Ahmet Aras’ın 5 yılına tanık oldum

    Sonuçta Bodrum sevdalısı biri olarak Bodrum’da yaşıyorum. Sayın Ahmet Aras’ın 5 yılına tanık oldum. Bu bağlamda da hakkında görüş sahibiyim.

    Bir de ben hayatım boyunca hep zayıfın yanında yer aldım. Sayın Ahmet Aras, bu 5 yıllık görev sürecinde AK Parti iktidar tarafından ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hep mağdur edildi. Sayın Ahmet Aras, devlete ve üyesi olduğu CHP’ye olan saygısından hep sessiz kaldı.

    -Ben bu haksızlığı gördüğüm için de onu destekliyorum.

    Özün de çok temiz biri. Kalbi Bodrum için atıyor. Adı hiçbir yolsuzluğa karışmadı. Türkiye gibi bir ülkede böyle rantı yüksek bir yerde adı hiç bir şekilde usulsüzlüğe ve yolsuzluğa karışmadı.

    İktidarın Bodrum İmar Müdürlüğüne yolladığı müfettişler 1,5 yılda bir şey bulsaydı Sayın Ahmet Aras’ı görevden alırlardı. İşte Bodrumlular bunları da göz önünde tutup sandığa gittiklerinde vicdanları ile baş başa kalıp oylarını kullanmalı

    Sayın Ahmet Aras’ı AK Parti iktidarının tüm markajlarına rağmen ve Türkiye’nin ve dünyanın yaşadığı Pandemi sürecinde olsun, büyük deprem de Bodrum halkını organize ederek bölgeye acil yardım ulaştırmasındaki başarısı beni çok etkiledi.

    Ayrıca Bodrum’da şiddete uğrayan kadınlara korunma evleri açması olsun, aileler destek amaçlı günlük çocuk kreşler açması olsun ve diğer Bodrum yatırımları beni etkiledi.

    Devamlılığın faydalı olacağı bilinci ile Ahmet Aras’ın CHP Genel Merkezi tarafından aday göstermesini diliyorum.

    Ayrıca hem Atatürkçü ve laik ideallere inanan biri olarak Bodrum’a yakışan bir Başkan’dır Ahmet Aras

    Daha güzel bir Bodrum ortak arzumuz

    Sevgi ve Saygılarımla

    Tandoğan UYSAL

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    1. Mümin usta dedi ki:

      Sayın uysal bence yanılıyorsun birdaha gözden geçirmeni tavsiye ediyorum yalikavak degirmenlwr inerken sağda ya

    2. Ahmet uygun dedi ki:

      1985 yılından bu yana gazetecilik yaptığınız yazıyor ancak bir ilkokul öğrencisinden bile beklenmeyecek imla hataları ile dolu yazınız. Bir şeyleri düzeltmek için asla geç değil.