Bodrum Gündem

Muğla’da gönüllü öğrencilerden çevre temizliğinde örnek davranış

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MUĞLA ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLÜ GENÇLERİ HER HAFTA BİR ARAYA GELEREK ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Muğla’da gönüllü öğrencilerden çevre temizliğinde örnek davranış
26.01.2024
0
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri her hafta bir araya gelerek çevre temizliği etkinliği gerçekleştiriyor.

Belirlenen parklarda bir araya gelen gençler çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturuyorlar. Temiz çevre temiz dünya sloganıyla gerçekleştirilen farkındalık etkinliğinde gençler, artan plastik atıklar, yere atılan sakız ve benzeri çöplerin kuşlar ve hayvanlar için tehlike olduğunu dile getirerek bunun bir sosyal sorumluluk olduğunu ifade ettiler. Doğanın korunması ve çevrenin temiz tutulması amacıyla bir araya gelen grup, bu hafta Menteşe Kışla Parkı’nın çevresinde temizlik yaptı.

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi personellerinden Mehmet Deveci, “Uluslararası gençlik merkezi olarak her hafta farklı lokasyonda gönüllüler ile birlikte çevre temizliği etkinliği yapıyoruz. Hem halktan hem de çevreden bir farkındalık oluşturmak amacıyla farklı lokasyonlarda temizlik çalışması yapıyoruz ve etkinliklerimizi bu şekilde sürdürüyoruz. Yine önümüzdeki hafta farklı bir parkta temizlik çalışması yapacağız. Vatandaşlar tarafından öğrencilerimiz, gönüllülerimiz taktir ediliyor. Bakanlığımızca yeşil projeler çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.